Aktywne Wpisy
Cosipi +732
szymski1 +51
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Wieczorem przy przepakowywaniu schowałem sobie portfel do torby. Rano miałem lekki zapierdziel, więc zmieniałem spodnie, przerzucałem portfel to tu, to tam, koniec końców pobiegłem na autobus i siedząc na fotelu zorientowałem się, że nie mam portfela ze sobą.
"Pewnie został w tych drugich spodniach", pomyślałem naiwnie.
Po przyjściu do pracy jakaś dobra duszyczka pisze mi na Facebooku, że znalazła mój portfel w trawie przy przystanku, do którego biegłem. Gdyby nie ona, pewnie dopiero po 18tej zorientowałbym się, że nie ma go w domu i trzeba poblokować wszystkie karty (ʘ‿ʘ). O miesiącu bujania się po urzędach, wyrabianiu legitymacji i innych papierów nie wspomnę.
Dużo nie mam, bom biedny student. Ale wdzięczność zobowiązuje. Pierwszy raz mi się zdarzyło coś tak durnego, więc pytam was. Co wypada zrobić, żeby się odwdzięczyć?
#kiciochpyta #wiarawludziprzywrocona
Jak najlepiej się odwdzięczyć za znalezienie portfela?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@Tostu: Patelnię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i witamy w wawce ( ͡° ͜ʖ ͡°)