Aktywne Wpisy
jaszczurki +3
muchatse +337
widzę, że lewaczki z tego gówna @Watchdog_Polska podpisały się pod listem poparcia dla organizacji nigdy więcej, która szczuła na Marciniaka.
#bekazlewactwa
#bekazlewactwa
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
I wiecie co... jakie to jest dobre. Juz zapomnialem jak smaczna i pyszna jest zimna Coca Cola.
Mam nadzieje, ze ta jedna butelka nie bedzie moim powrotem do tego strasznego uzaleznienia, a uwierzcie mi, ze takim moze byc. Nie mowie tu o puszce dziennie. Ja przez kilka miesiecy wypijalem minimum 1.5 litra dziennie, rujnujac swoje zdrowie i sylwetke.
Nie badzcie jak Old_Postman, badzcie madrzejsi, nie naduzywajcie Coca Coli i energetykow.
#oswiadczenie
Sprawdzam regularnie, wyniki są idealne, a piję tego cholerstwa więcej niż Kwachu wódki na filipińskiej konferencji.
OK, może nie "piję", tylko "piłem" bo parę lat temu przerzuciłem się na bezcukrowe, ale point zostaje.
Dlaczego aspartam miałby Ci "zryć mózg"?
@Old_Postman:
Po pierwsze, to aspartam, nie aspartan :) Myślałem że to literówka, ale widzę że powtórzyłeś aspartana w innym komciu.
Po drugie
Po ograniczeniu cukru z pol roku temu wszystkie słodycze sa dla mnie za slodkie. Ostatnio z dziewczyną bylismy na lodach,