Aktywne Wpisy

Duszeczek +6
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 59.9% (861)
- Nie 40.1% (576)

lajsta77 +204
#czytajzwykopem niestety, jakbym zapamiętał przynajmniej 10 % tego co w życiu przeczytałem to byłbym geniuszem.

Czy to dobry pomysł wypuszczać z domu kota, który jest agresywny? Wydaje mi się, że w ten sposób wymusza właśnie wypuszczenie go. Potrafi np w trakcie snu czy mojej rozmowy telefonicznej (kiedy nie mam dla niego czasu) podbiec i np ugryźć mnie w wargę do krwi, wspinać się po nogach, gryźć po szyi. Postanowiłam to ograniczyć i przez kilka dni był normalny a dzisiaj znowu nie chciał jeść, miauczał i atakował biegając po różnych pomieszczeniach.
Tak jak mówię, są dni kiedy jest normalnym domowym kotkiem. Lubi kąpiele (wchodzi do wanny z wodą), tuli się, przynosi piłeczkę, wcina dużo. Natomiast są dni kiedy wciela się w niego jakiś chory diabeł i nie da się go uspokoić ani normalną zabawą, ani muzyką, ani tuleniem, ani dmuchnięciem (zazwyczaj dmucham w kierunku jego pyszczka jak gryzie i wtedy nieco zmniejsza siłę ugryzienia).
Komentarz usunięty przez moderatora
@phreaker: Wpuszczać z domu? Bez sensu.
edit: jeśli będziesz wypuszczać niekastrowanego kocura, najpewniej będzie wracał poraniony, a któregoś razu może w ogóle nie wrócić
A poza tym ##!$%@?( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
wat?
Oby to był troll.
also przeczytaj mój poprzedni wpis
Już mi szkoda ludzi co będą obcować z Twoimi dziećmi, ktorym wszystko wolno.