Aktywne Wpisy
Duszeczek +7
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Ładne buty?
- Tak 60.1% (942)
- Nie 39.9% (625)
m__w +205
Co byście wybrali? Nie ukrywam, że Surface mi się cholernie podoba.. Potrzebuję laptopa na studia, głównie internet / notatki/ filmy
#komputery #laptopy #pytanie #pytaniedoeksperta
Miałem Pro 2 który tak jak Pro 3 miał 10 cali, po wymianie na Pro 4 (niby tylko 2 cale więcej) odczułem mega różnicę.
Jeżeli cena nie jest dla Ciebie bardzo istotna to dołóż trochę i weź Pro 4, nawet w najprostszej wersji, jest 100 razy bardziej poręczny i świetnie wykonany. Jeżeli
@Mirkosoft: Według Wikipedii Surface 3 mają 10,8 cali za to Surface Pro 3, o którym mówimy ma 12 cali..
Dzięki, sprawdzę tego RTV..
Swoją drogą, bo w zestawie nie było rysika, jest sens go dokupić na studia? Malować nie będę, jedynie co najwyżej notatki / oznaczenia..
btw, rysik jest w standardzie więc pewnie poprzednia właścicielka też zgubiła :)
Co do SMARTA to nie wiem, ale najwyraźniej hard reset urządzenia resetuje też staty SMARTA. Raczej mało prawdopodobne żeby ktoś wymienił dysk 24h temu.
Dziwne to, no ale działa więc spoko XD