Wpis z mikrobloga

Iść czy nie? Zapewne sam i daleko od domu i dodatkowo po nocnej zmianie w robocie. Może coś ciekawego będą puszczać przed maratonem
http://www.helios.pl/16,Olsztyn/BazaFilmow/Szczegoly/film/6720/Maraton-zlych-superbohaterow

Już 12 sierpnia w kinach Helios w całej Polsce, Maraton z długo wyczekiwanym Legionem samobójców! W ciągu tej nocy pokażemy filmy o superbohaterach, ale tym razem tylko tych złych i czasem nawet bardzo niebezpiecznych. Zaczniemy od Legionu samobójców, potem doskonały Deadpool i na koniec Mroczny Rycerz. Ta mieszanka nie zapewnia może sukcesu w walce ze złem, ale świetna zabawa jest gwarantowana. Jak dodamy do tego oszałamiające efekty specjalne, gwiazdorską obsadę i nieustannie trzymającą w napięciu akcję, to emocje jeszcze długo po powrocie do domu nie pozwolą Wam zasnąć. Jesteście gotowi… ?

Start: 12.08.2016. godz. 23.00 do rana

Zagramy:

Legion samobójców

Deadpool

Mroczny Rycerz

#kino #film #helios #olsztyn

goblin21 - Iść czy nie? Zapewne sam i daleko od domu i dodatkowo po nocnej zmianie w ...

źródło: comment_JunCOMMISy9EOShEBceUCoEIMcU189BX.jpg

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
@goblin21: Nie warto, lepiej pójść na Suicide Squad wcześniej - z nocnymi maratonami to loteria, ale akurat taki lineup jest bardzo zachęcający dla małoletniej części widowni.
  • Odpowiedz
@goblin21: Ja nie idę na najbliższy maraton. W Multikinie z wyjątkiem Legionu Samobójców są filmy, które widziałem niedawno, więc nie mam ochoty widzieć ich po raz kolejny po tak krótkim czasie, zaś w Heliosie Mrocznego Rycerza widziałem niedawno na maratonie Batmana, a Deadpoola jakoś nie mam ochoty oglądać. Legion obejrzę idąc tylko na niego.

@nie_swiruj: @wysuszony: Co do patologii na maratonach: byłem na 7 (?) i tylko raz na
  • Odpowiedz
@nie_swiruj: nie wiem w czym problem, zgłoś obsłudze z tego co wiem na maratonach po zgloszeniu ktos z obslugi juz siedzi na sensie - potem upominaja - dra ryje dalej to ida po ochrone i jest out.
  • Odpowiedz