Wpis z mikrobloga

@chuckmls wychodzić będę na zasadzie powolnego reversu, nie na 0 od razu, makro ok? co jeżeli po tych 6 tygodniach nadal mi zostanie coś do docięcia? bf jest w okolicach 22-23%
  • Odpowiedz
@Matronel: no tak reverse, na reverse będziesz na deficycie cały czas i jeszcze dotniesz do żyły. Nie zostanie Ci nic do docięcia po 4 tygodniach, no chyba że jesteś ulaną #!$%@?ą bez mięśnia żadnego :)
  • Odpowiedz
@chuckmls ulaną #!$%@?ą to ja nadal jestem, tylko, że już z mięśniami ( ͡° ͜ʖ ͡°) aeroby całkiem wyeliminować i zostawić tylko siłowy? do tej pory biegałem sobie po 2-3 razy/tyg, a nie wiem czy z bieganiem nie będzie za duży wysiłek. siłka to fbw 5x5
  • Odpowiedz
@chuckmls: 98cm w pasie to sporo, bf pewnie ponad 20%. Uważasz, że da radę dociąć do żyły w te 6-8 tyg?

@Matronel: Wskakuj. Dieta jest fajna i wcale nie tak wymagająca jak się mówi. Po tygodniu-dwóch się przyzwyczaisz.
U mnie przez pierwsze dwa tygodnie miewałem "gorsze dni", kiedy niewiele mi się chciało. Może odstaw aeroby na ten czas, a potem, jeśli będziesz się czuł na siłach, dorzuć ze
  • Odpowiedz
@ArturR95: możliwość jest wiele, źle liczysz, wartości kcal z produktu na produkt się różnią kilka procent, na reverse się dotniesz bo czemu nie, to matematyka na poziomie dodawania.
  • Odpowiedz