Aktywne Wpisy
Lewusx +155
Siemanko ponownie.
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
Wczoraj dosłownie rozbiłem bank, wygrałem całe zawody Słodkiewicz Classic (kategoria do 100kg i overall), uzyskując tytuł międzyfederacyjnego mistrza polskie w kulturystyce i nagrodę w wysokości 5000zł (jedyne zawody z nagroda pieniężną).
Forma siadła jeszcze lepiej niż dzień wcześniej.
Zapraszam do obserwacji moich dalszych poczynań, bo będzie się działo w tym sezonie.
Zapraszam również do współpracy, zwykłych kowalskich chcących zgubić brzuszek, osoby które zastanawiają się nad terapia zastępcza, chłopaków którzy chcą
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Śpieszymy poinformować Was, że obie nasze aplikacje mobilne doczekały się kolejnych aktualizacji!
1. Zmiany w wykopowej aplikacji androidowej to między innymi:
- na Mikroblogu poprawiliśmy wyświetlanie długich wpisów, dodaliśmy również brakujący + za pomocą którego dodacie nowe wpisy;
- w znaleziskach poprawiliśmy problemy związane z powiązanymi;
- naprawiliśmy zapętlenie treści;
- wprowadziliśmy nowe playery, z lepszymi opcjami;
- ukryliśmy dolne buttony gdy otwarty jest edytor dodawania treści/klawiatura;
-
Śpieszymy poinformować Was, że obie nasze aplikacje mobilne doczekały się kolejnych aktualizacji!
1. Zmiany w wykopowej aplikacji androidowej to między innymi:
- na Mikroblogu poprawiliśmy wyświetlanie długich wpisów, dodaliśmy również brakujący + za pomocą którego dodacie nowe wpisy;
- w znaleziskach poprawiliśmy problemy związane z powiązanymi;
- naprawiliśmy zapętlenie treści;
- wprowadziliśmy nowe playery, z lepszymi opcjami;
- ukryliśmy dolne buttony gdy otwarty jest edytor dodawania treści/klawiatura;
-
Tak sobie wymyślili "tam na górze".
Bo wiadomo - największym zagrożeniem w związku ze Światowymi Dniami Młodzieży są legalni posiadacze broni...
A Ci co ją posiadają nielegalnie powyższy zakaz będą mieli głęboko w ...
#bron #sdm #pozwolenienabron
Tu raczej chodzi o to aby eliminować jakikolwiek posiadaczy broni, po prostu jeśli zauważą kogoś z bronią to go zgarniają bez zastanawiania się.
Zapobiegli, nie zapobiegli... potencjalnie ograniczyliby straty.
Nie twierdzę że broń powinna być do kupienia w supermarkecie, ale więcej ludzi powinno chcieć zrobić sobie pozwolenie i ją nosić :/
Chodzi mi głównie o to, co mają legalni posiadacze broni województwa śląskiego do ŚDM?
Pogoogluj trochę, przypadki kiedy napastnik został powstrzymany przez praworządnego obywatela są mało medialne...
Ale istnieją.
Inna sprawa że do przestępstw/zamachów z użyciem broni palnej najczęściej dochodzi w Gun Free Zone, gdzie legalni posiadacze broni jej nie wnoszą ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Może mieli jakiś dress code do odróżniania?
Jednym słowem nic co by ich odróżniało jakoś wyraźnie. Aaa, wróć, jeden miał ciemne okulary balistyczne na nosie, to nie jest widok spotykany na codzień.
I czego to dowodzi?
No cóż bywa, że małe grupy się ignoruje przy ustalaniu przepisów więc trzeba robić wszystko aby grupa posiadaczy broni legalnej była jak największa.
http://wiadomosci.radiozet.pl/Wiadomosci/Kraj/Swiatowe-Dni-Mlodziezy-Uzbrojony-mezczyzna-zatrzymany-w-Krakowie-00025988 ;-)
Dlaczego?
Ten zakaz miałby, być może, sens, gdyby wyłącznie umundurowani policjanci mogli na danym obszarze być uzbrojeni w broń palną. Wtedy każdy inny z bronią jest potencjalnym zagrożeniem. Tak nie zostało to zogranizowane, więc służby nie mają pojęcia czy dany uzbrojony
No właśnie mają tylko ten koleś złamał zasady to go zgarnęli jak cywila z bronią.
@idaho7: