Aktywne Wpisy
Mam problem z moim #niebieskipasek
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem
Mianowicie od września nie ma on pracy. Czy jej szuka? No tak średnio. Wysłał kilka Cv na krzyż i nie stara się jakoś specjalnie. Często wchodzę na strony z ogłoszeniami pracy, wysyłam mu screeny gdzie nie musi wysyłać Cv, tylko przedzwonić na telefon i bezpośrednio umówić się na spotkanie, to on też średnio korzysta z tej mojej pomocy i nie zawsze dzwoni w te miejsca, często potem
#whisky
z singli:
Lagavulin: 16yo, od 280 zł, klasyka dymu
Laphroaig: j.w. z tym że 10 yo 150-200 zł
Bunnahabhain: zwykle ok 200 zł, ja swojego kupiłem za 100, a widziałem po 250...
Yamazaki: można dostać za 200 jak i 350 zł... tę samą...
z mieszanek
- jakiś wieloletni Tullamore Dew
- jakaś wieloletnia "balantyna" też będzie ok
Co do Laphroaig'a to jest baaardzo specyficzna - albo ją pokocha albo znienawidzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja ją uwielbiam.
No ale jeśli to ma być droższe i do picia z kola to tullamore dev jakiś 17letni chyba będzie w tym przedziale cenowym. Pytanie czy gdzieś go dostaniesz bo u mnie są tylko zwykly i 12 yo.
Chyba ze ma nie być pite z kola to powyżej masz moje i nie tylko moje propozycje. Laphroaigh jest super i