Aktywne Wpisy
Eliade +294
PrawaRenka +154
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Aktualizować windowsa z 8.1 do 10?
zreszta potem i tak masz miesiac na powrot a licencje 10 juz bedziesz miec klepnieta
Polecam jak cholera.
Obecnie mam do wyboru windows 7 i windows i jedno i drugie wymaga nośnika:/ ktoś coś?
A problem ze sterownikami był na deskopie czy laptopie? Jak na tym drugim to wcale się nie dziwię...
Ja też zrobiłem upgrade z 8.1 do 10 ale sterowniki do karty graficznej instaluje tylko ze strony producenta laptopa (w moim przypadku hp). Niestety nowsze nie są dostosowane i przez to nie działa/dziwnie działa przełączanie grafiki.
Generalnie przy laptopach trzeba pamiętać o tym, żeby instalować
@sunsu-sun: Kek, od 2 lat nie robiłem reinstalacji systemu, a w międzyczasie nawet część podzespołów wymieniłem. Nie wiem co wy robicie z tymi komputerami. Ja po prostu nie jestem zwolennikiem łapania każdej nowości, niech się otrzaska i dopiero wtedy sobie przeskoczę.
Świetna integracja z plikami przechowywanymi w chmurze, jak ktoś ma WP10 to w końcu ma powody do radości. Na moim GTX 760 2GB zero problemów z grafiką i jakimikolwiek innymi sterownikami (karta sieciowa na usb, klawisze funkcyjne, takie tam pierdoły), tak