Wpis z mikrobloga

#p---r Człowiek gra odpowiedzialnie i konsekwentnie. Zostało mniej niż 40 zawodników bodajże w tym turnieju na zdjęciu. Jestem z siebie dumny. Dobra robota Magik, brak głupich calli preflop i brak idiotycznych blefów na graczy którzy grają jak mają przynosi efekty. Wczoraj odpadłem na 12 miejscu w jakimś tam fajnym turnieju. Takie życie. Dziś znowu fajny deep run - brawo Magik, kolejny dzień i dobra gra przynosi rezultaty. No i coś takiego. O mój boże, kiedy konsekwencja zacznie przynosić stoły finałowe.
Magik_Antonio - #p---r Człowiek gra odpowiedzialnie i konsekwentnie. Zostało mniej ni...

źródło: comment_Gt0VqnfoGOgUuKkodDfwpry7ErlOOTe4.jpg

Pobierz
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Magik_Antonio: pule mnie nie robia. Liczy sie $/godzine.
Im wiekszy buy in tym wiekszy winrate godzinowy, wole dorzucac 100$+ z party i 888 :)
Moze klikne maina z 4h late rega, ale juz 2x wygralem biga 11 na 10k+ ludzi i nie bylo to zbyt ekscytujace :p
  • Odpowiedz
@Olorion: Ahh, rozumiem :) I potwierdzam, nie jest to zbyt ekscytujące, ale nie spodziewam się wielkich emocji na tych niskich stawkach. Po prostu ciężka praca. Co prawda kusi żeby sobie zacząć grać właśnie takie turnieje 50+ buy in, ale wydaje mi się to bardzo nierozsądne. Jak mam być dobry to sam przejdę od niskich do wysokich stawek bez rzucania się od razu na wyższe buy iny.
  • Odpowiedz
@Olorion: No ja omijam bardzo dużo rzeczy. 6-max gram w ostateczności jak jest duża dziura i nie ma czego dorzucić. Ante-up, deep stacki tak samo. Turbo też omijam i dorzucam w ostateczności bo wiem że są duże swingi, a omijam swingi. Hyper-turbo z tego powodu tym bardziej nie gram.
  • Odpowiedz