Aktywne Wpisy
Koksixk +37
Siema w tym 17 zadaniu z arkuszu z matematyki która odpowiedź jest poprawna B? Nie jestem pewien zapisu.
#matury2024
#matury2024
Jezus_Choroszcz +14
Ktoś tu pisał ze to kredyt na caryce.
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#tir #bekaztransa #zycietruckera i trochę #chwalesie
Anglicy mówią na to Mean And Nasty n Podły i Paskudny xD
@Maciek5000:
Nie jestem zbyt zadowolony, z tego faktu, ale zawsze to nowe i kilka lat spokoju
TGX 26.440 tandem automat
Paryżanka oddana i miałem jej dosyć
10lat
Teraz już po wszystkiemu( ͡° ͜ʖ ͡°)
Minimum 6 lat w tym niemieckim wynalazku mnie czeka( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze, że chociaż hajs sie bedzie zgadzał.
11£/h pon-pt, 15 sobota, 18 niedziela
Ja w PL ale jest spoko
@monky: ostatnio jeździłem 2 tygodnie nowym dafem - aktywny tempomat z funkcją odległościówki masakrycznie mnie rozleniwił :) Tam nie trzeba prawie nic robić ;) Tylko co najwyżej kierownicę dobrze trzymać ;)
Jednak moja mina była niezła, jak wpakował się przede mnie zawalidroga i jadę jadę za nim, wyprzedza mnie jedna ciężarówka, druga, trzecia, w końcu skapnąłem się, że coś jest nie tak, zerknięcie na licznik a
Zwykły pod plandeką i nie ma potrzeby.
Latam tylko na "potrzeby własne" bez spedycji i powrotów
@ameliniowyguzik: to nawet nie potrzebujesz mieć świadectwa kwalifikacji ;)
Ale ja na etacie w firmie, więc chyba potrzeba ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W poniedziałek pierwszy daleki lot Tallin