Wpis z mikrobloga

• 0
@Szoferman na zdjęciu widać, że automat ( ͡° ͜ʖ ͡°) 9 bieg zapięte w 'najlepszej' skrzyni ZF - w dafie tez mam niestety tą przyjemność używać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ameliniowyguzik: tandem przejazdowy? :P
@monky: ostatnio jeździłem 2 tygodnie nowym dafem - aktywny tempomat z funkcją odległościówki masakrycznie mnie rozleniwił :) Tam nie trzeba prawie nic robić ;) Tylko co najwyżej kierownicę dobrze trzymać ;)
Jednak moja mina była niezła, jak wpakował się przede mnie zawalidroga i jadę jadę za nim, wyprzedza mnie jedna ciężarówka, druga, trzecia, w końcu skapnąłem się, że coś jest nie tak, zerknięcie na licznik a
  • Odpowiedz
  • 1
@ameliniowyguzik e tam teraz to wszystko jedna wielka padlina. Mój 86kkm już zfka się posypała przy 40kkm nowa juz też jakoś dziwnie zaczyna gadać do tego czasami nie chce przechodzić w tryb manualny a bez tego nie da rady normalnie jeździć po górkach bo algorytmu dobierania biegów nie rozszyfrowałaby nawet enigma. No zobaczymy ile jeszcze pociągnie.. na 90kkm pierwszy przegląd i juz mam małą litanie: skrzypiąca przy skręcaniu i wibrujaca przy ~12
  • Odpowiedz