Siema siema #bydgoszcz! Razem z @love2spooch stwierdziliśmy, że czwartkowy wieczór jest idealnym terminem na #wykoppiwo! Taka organizacja na szybko, czwartek 28. lipca o 19.00 w Strefie, kto da radę być, niech wpada, a kto nie da rady, to niech się nie martwi, bo w planach kolejne spotkania! Wołam wszystkich, co byli już na wykoppiwie, oraz tych, co pod poprzednimi wpisami okazali jakieś zainteresowanie. Zapraszamy również pozostałych Mireczków i Mirabelki, każdy mile widziany! :) #bydgoszczwykoppiwo #bydgoskiepiwo
@Aigre: Ja jakoś do połowy sierpnia odpadam. ( ͡°ʖ̯͡°) Ale jestem ciekawa strasznie co tam takiego będzie się działo skoro @love2spooch tak dłuuuuugo organizował to wykopiwo (✌゚∀゚)☞...
@paramedic44: na pewno jest ich jeszcze więcej, tylko nie wszyscy się ujawnili! :) @czarnobyl1993: ok, zobaczymy jak to wyjdzie, pisz na priv jak co. @Fajowy_Nick: no tyle okazji, a ciągle coś! Ale jeszcze będzie nie jedna okazja! :) @Kotell: nie dogodzi się wszystkim, takie życie :) @CriminalWons: nie zapraszaj, tylko zorganizuj następne wykoppiwo, a chętni się znajdą :D @yrww: oj,
@Aigre: To zapodawać termin. Dla mnie ogarnąć temat to nic wielkiego. Zbierać się ogarniać i wpadać. ☺ myślę ze na tym terenie to miejsce zawsze sie gdzieś dla murków znajdzie. ☺
@Aigre: ja bede. Nie gwarantuje ze dam rade na 19 bo do bydgoszczy musze jeszcze dojechac, ale postaram sie. Jest planowane jakieś przemieszczanie sie ? Jakis znak rozpoznawczy ;), dla osoby ktora jest pierwszy raz.
@illuminate: @nuj-ip: świetnie, że będziecie, bo już myślałam, że tylko z @love2spooch: będę siedzieć ( ͡°͜ʖ͡°)
raczej bez przemieszczania, ale to się zobaczy, zależy też w sumie kto ile czasu będzie miał, czy długo będziemy siedzieć. @love2spooch: zajmie się kartką rozpoznawczą, więc myślę, że problemu mieć nie będziesz. Jak co, to pisz pod tym wpisem, lub na priv
Wołam wszystkich, co byli już na wykoppiwie, oraz tych, co pod poprzednimi wpisami okazali jakieś zainteresowanie. Zapraszamy również pozostałych Mireczków i Mirabelki, każdy mile widziany! :)
#bydgoszczwykoppiwo #bydgoskiepiwo
Weekend to imo lepszy czas na takie rzeczy.
@czarnobyl1993: ok, zobaczymy jak to wyjdzie, pisz na priv jak co.
@Fajowy_Nick: no tyle okazji, a ciągle coś! Ale jeszcze będzie nie jedna okazja! :)
@Kotell: nie dogodzi się wszystkim, takie życie :)
@CriminalWons: nie zapraszaj, tylko zorganizuj następne wykoppiwo, a chętni się znajdą :D
@yrww: oj,
raczej bez przemieszczania, ale to się zobaczy, zależy też w sumie kto ile czasu będzie miał, czy długo będziemy siedzieć. @love2spooch: zajmie się kartką rozpoznawczą, więc myślę, że problemu mieć nie będziesz. Jak co, to pisz pod tym wpisem, lub na priv
@czarnobyl1993
@Fajowy_Nick