Aktywne Wpisy
gymw8nhnzd +325
Śniadanie dla potężnego piramidziarza - nugetsy, frytki, trochę zwiędłej zieleniny, pomidorek, coca-cola
#frajerzyzmlm #izadamczyk
#frajerzyzmlm #izadamczyk
mickpl +349
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Nie rozumiem mirkosamców z #tinder którzy się żalą, że "Mam skończone studia, dobrze zarabiam... a nie mogę nikogo znaleźć".
Wymagacie od loszki atencji, bo w końcu jesteście elita 15k i wam się należy. Coraz częściej widać taką postawę u mirków.
C---a wam się należy. Nie trzeba wcale wyjątkowo dobrze zarabiać żeby zainteresować loszkę. Ba, można nawet zarabiać kiepsko jak się jest ciekawą osobą i ma się coś do powiedzenia. Ale wykopowe myślenie o hajsie udziela się młodym mirkom i przesiąkają tym p----------m, że jest najważniejszy nawet w związku, bo przecież guwnioki za coś trzeba odchować.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
O ile kobietom może imponować kasa jaką się zarabia i przywileje z tym powiązane,
to brak charakteru (czyli np: zalety i wady bo nie chodzi o to, żeby być idealnym w każdym calu) jest czymś co nie pozwoli zbudować stabilnego związku, a nawet potrafi poważnie utrudnić znalezienie partnerki.
ale Ameryki nikt z nas nie odkrył prawda ? :)
Komentarz usunięty przez autora
Jedna nawet nie zapyta i jej sprawa pracy nie zaintryguje w ogóle, to nie grzech być bezrobotnym przecież :P czy z własnej winy czy woli.
Druga natomiast kobieta jak się dowie, że nie masz pracy bo Ci się nie chce szukać, nie będzie na Ciebie tracić czasu i nie chodzi o to, żebyś zarabiał 15k/msc tylko posiadanie pracy to pewnego rodzaju
@Nova24: Jeśli masz <25 lat to jeszcze spoko. W liceum jest genialny czas na podrywy, bo w sumie wtedy jeszcze się nie wymaga hajsu (chociaż wyjazd na ogórki i powrót bieda beemką pewnie sporo ułatwia ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Ale jak zblizasz się do 30tki i nie zarabiasz chociażby jako tako ( nie wiem, troche powyzej średniej krajowej)
Oczywiście, nie mówię że trzeba utrzymywać kobietę za kasę faceta. Ale jak się ma coś koło tego, to trzeba nadrabiać innymi zaletami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
e: 6 lat na wykopie i zawołać
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Kasa w pewnym wieku powinna pozwolić się utrzymać i coś odłożyć, ale nie oznacza z automatu, że jakiś piwniczniak znajdzie miłość swego życia, bo znalazł pracę za kilka tysięcy.
Chyba długo musiał zbierać,