Wpis z mikrobloga

Jednocześnie jego zdaniem nie można sobie na razie pozwolić na częste i mocne żarty z obozu rządzącego, bo i tak jest on ostro krytykowany. - Cały czas jesteśmy jeszcze w zwarciu. To nie jest tak, że PiS już wygrał, bo ma te wszystkie funkcje, które ma. Cały czas atak jest ogromny. Chętnie się pośmieję z władzy, jeżeli będzie taka możliwość, ale uważam, że jeszcze potrzeba mobilizacji - wyjaśnił Ryszard Makowski. - Uważam, że władza PiS-u nie jest jeszcze na tyle ustatkowana, żeby dawać asumpt tej jednej stronie.

Ja pierdziele xD I niepokorni będą mówić, że teraz telewizja jest obiektywniejsza niż za PO? Przecież to jest sekta. Za po Górski regularnie, co tydzień wyśmiewał Tuska i nie było problemu, a tu kabareciarze otwarcie przyznaje, że z władzy nie można się śmiać. PRL Bis
#neuropa #4konserwy #dobrazmiana #bekazpisu #tysiacurojenniezaleznychmediow
  • 9
To nie jest tak, że PiS już wygrał

jeszcze potrzeba mobilizacji

władza PiS-u nie jest jeszcze na tyle ustatkowana

@letitbe: Jak to śpiewali za komuny?

Nie wiem doprawdy, kto otoczył nas –
Układów armia czy dzika dziejów horda;
Zamknięto gród na nieokreślony czas
I ogłoszono, że twierdza się nie podda!
Na mur załoga dostęp tylko ma.
Zgniłym cywilom tam niedostępna droga,
Więc nikt nie wiedział o co idzie gra,
Bo większość
Ale wybory nie odbywały się wczoraj, PiS rządzi już dziewięć miesięcy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@SirPsychoSexy: No to dawaj te skecze Górskiego 9 miesięcy po wygraniu przez PO xD

Zresztą wczoraj albo w piątek widziałem w TVP jakieś kabarety o PiSie, więc o co ten ból dupy?
@letitbe: pare tygodni temu widziałem Górskiego jak zrobił spotkanie pisowców w stylu gwiezdnych wojen, to chyba dalej leci z kabaretem politycznym w tvp. Za to Makowskinie pracował jako kabareciarz wcześniej ,dopiero teraz zdaje się wskoczył na etat tvp. to powinieneś pokazać zmianę Górski-Górski, Makowski - Makowski bo to co opisałeś nijak nie oddaje sytuacji