Aktywne Wpisy

SynMichaua +552
Chyba ich suty drą... To ja się ubezpieczam, kupiłem dom wcześniej sprawdzając mapy powodziowe i wszystkie inne możliwe.
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
A ci chcą odbudować każdemu dom w stanie nowym za 100% nasze pieniądze i do tego jeszcze 24k na drobne zakupy.
Już 100k od Tuska wydaje mi się za dużo, a nawet jeśli to powinno być ograniczone do wysokości faktur albo i zarobków.
Jak dobrze, że oni już nie rządzą! Gardzę!
#powodz
źródło: IMG_9948
Pobierz
SzczotkaMiedziana +625
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Hasło w windowsie daje tylko pozór bezpieczeństwa. Byle janusz nie wejdzie bez hasła, ale trochę kumaty 14 latek tak a w systemie z hasłem jest prawie pewne że masz zapisane hasła w chrome, lub firefoxie.
@HypnoSq: spróbuję ;P
Powersploit, oho, we have a serious hacker here (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jest to logiczne bo jest najbardziej popularny. Tak samo więcej będzie malware na Androida niż reszte.
Windows daleeeeeeeeeeeeeeeko od peletonu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) polecam zakładkę all the times leaders. Co nie poświadcza jeszcze, że osx jest bardziej niebezpieczny niż inne OSy.
@Weise: nie będę kontynuował bo za mało wiem
@Weise: a w Linuxie to hasło zapewnie full security? :>