Wpis z mikrobloga

PiS jako jedyna partia

@koleszkaWWA: mówisz o antypolskich zdrajcach, którzy szantażują kombatantów walczących o wolny kraj? Patriotyczne to były rządy PO, bo wtedy nikt nie odmawiał asysty wojskowej bohaterom. Dopiero jak antypolska partia PiS doszła do władzy wojsko zostało pozbawione zaszczytu bycia dla nich asystą. To PiS gardzi Polską i kombatantami - tak dbają o ich pamięć.
@GilbertEatingGrape: Ta schizofrenia PO i innych Polaków gorszego sortu jest coraz bardziej zabawna. Podczas rządów PO Powstanie Warszawskie było akcją psychopatów i samobójców, a na Marszu Niepodległości można było być skopanym przez policję. Po oderwaniu od koryta powstańcy nagle zostali bohaterami, a marsz kodu odbywa się pod hasłem "My, Naród". Co będzie następne, drugi Marsz Niepodległości?

PS. Jeszcze ta retoryka narodowców i nazywanie ludzi o odmiennych poglądach "antypolakami". xD
@MrocznyBrokul: nazywanie wszystkich przeciwników antypolskiego rządu wyborcami PO i gorszym sortem jest coraz bardziej zabawne. Idealnie wpisujesz się w pisową lemingozę. Na Marszu Niepodległości można było być skopanym przez "patriotów". A niezależnie od tego czy decyzja o powstaniu była słuszna czy nie to nikt nie odbierał tym ludziom ich bohaterskości ani nikt nie szantażował ich urojeniami smoleńskimi.
@GilbertEatingGrape: Nie wiem czy ci policjanci byli patriotami w cudzysłowie, czy nie, ale udowodniono że byli policjantami i bili niewinnych ludzi. O żadnych innych pobiciach nie słyszałem. Pewnie dlatego że ordynarnie kłamiesz. Zawsze miałem Cie za rozsądnego lewaka, ale widzę że jesteś kolejnym który z nienawiści do PiSu zostałby nawet korwinistą. Wystarczy poczekać aż zaczniesz szukać zdrajców narodu, albo żydokomuny.
@MrocznyBrokul: a widzisz, to nie moja wina, że nie słyszałeś o innych pobiciach, może wygodniej jest Ci wierzyć, że to wszystko to prowokacje policji:) Znam osobiście osobę pobitą przez "patriotów" w polskich barwach i ta osoba nie jest ani policjantem ani nawet tvn nie ogląda:) Tak więc wypraszam sobie nazywanie mnie kłamcą.
@GilbertEatingGrape:

Patriotyczne to były rządy PO

hahahaha, ale dla Izraela, Niemiec, Ukrainy czy dla Ruskich były patriotyczne? to były ultra anty-polskie rządy, już komuchy z SLD miały więcej szacunku dla Polaków, bez kitu szczyt bezczelności, ale to tylko internet w realu znikacie gdzieś po kątach, squatach i pod mostem
@koleszkaWWA: Tak, niektórzy historycy twierdzą, że wybuch powstania warszawkiego był błędem. Podają przykład to jak armia radziecka postąpiła z oddziałami AK po operacji „Ostra Brama”. Dowództwo AK miało więc wgląd w to co się może stać w przypadku wybuchu powstania warszawskiego.
@koleszkaWWA: tak tak, mieszkam na squacie albo pod mostem, jeszcze napisz, że pluję na babcie albo że biję dzieci z polską flagą (tak jak napisałeś gdzieś wyżej przed edycją :) Sorrry, ale to nie Ty decydujesz czy jestem patriotą. Możesz sobie mnie wkładać w różne swoje "lewackie" szufladki, ale mojej troski o ojczyznę to nie zmieni:)

@MrocznyBrokul: nie mam dowodu, bo ta osoba nie poszła się skarżyć do mediów. Ale