Wpis z mikrobloga

#programowanie #it #rosyjski #jezykrosyjski

#pomysl - brakuje toola na wykopie do laczenia tagow aby tylko zobaczyli co obserwuja lacznie wszystkie uzyte tagi.

#programowanie + #rosyjski #jezykrosyjski #it :
https://youtu.be/sJLDprPSyZo?t=7m45s
moglby ktos przetlumaczyc (kto zna ruski) o czym oni w tym aucie gadaja dokladnie? bo mniej wiecej to domyslam sie o czym gadaja ale ze szczegolami slabo.
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MP0WER:
- Opowiedz czym się zajmujesz w Los Angeles, nie jesteś kelnerem, skłamałeś?
- Skłamałem i przepraszam (heheszczki) na prawdę zajmuję się biznesem IT. Mam z kolegą firmę, która zajmuje się tworzeniem #software wykorzystujemy/zatrudniamy ludzi z krajów (w skrócie byłego ZSRR - Rosja, Białoruś, Ukraina itp.) bo tam jest to wszystko tanie, a sprzedajemy tu oprogramowanie dużym Amerykańskim firmom. Jest to bardzo wygodny biznes i jest wiele takich firm które też tak robią nooo i tym się zajmujemy.
- A coś o inwestycjach mówiłeś
- O inwestycjach mówiłem, że teraz kolejny krok w rozwinięciu biznesu (gdy już się zarobiło kasę) długo szakaliśmy gdzie można inwestować i gdzie większy będzie zysk no i pomyśleli o Stock Market. To jest zajebisty temat, ale bardzo trudny, ale jeżeli połapać się tam (ogarnąć o co chodzi) i kilka lat handlować akcjami to można dobre wyniki osiągnąć $_$ Tylko jak już, to trzeba to robić na amerykańskim rynku, uczyć się tam, czytać te amerykańskie fora i przeglądać strony usa i próbować. Z mojego punktu widzenia to jest najbardziej dochodowe zajęcie którym się w ogóle można zajmować na świecie. Dlatego wszystkim radzę to robić.
-
  • Odpowiedz
@Pangur_Ban: ma o wiele wiecej odcinkow, ale to wydalo mi sie warte zrozumienia. Reszte moge ogladac po rusku + lamanski angielski bo i tak raczej nic takiego ciekawego nie gadaja ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz