Aktywne Wpisy
kosmita +38
Ile orgazmów może zaliczyć kobieta w trakcie seksu? ... od zera do kilkudziesięciu. Do tego 7 na 10 kobiet ma orgazmy wielokrotne. Tyle w anglojęzycznym internecie, bo w krajowym 6 na 10 p0lek ma problemy z orgazmem.
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
Nie wiem skąd ten rozjazd w wynikach, może #rozowepaski wyjaśnią...
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
Rodzice chcą mi kupić mieszkanie i doradzają że lepiej w tej cenie kupić większe w dobrej okolicy ale w wielkiej płycie. Ja jednak wolę w deweloperskim, nowym budynku mniejsze ale z aneksem w salonie. Jakich argumentów użyć żeby przekonać do deweloperskiego? #nieruchomosci
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
#pokemongo
Puenta ogólna
Trochę lipa żyć w Polsce
@Mysciak: W niektórych miejscach Polski nie jest tak źle, ale gdybym chciał w Rzeszowie coś sensownego łapać, to musiałbym wyruszyć na drugi koniec miasta, co zrobię jak tylko zmienię telefon i bateria mi wytrzyma tę podróż. No ale mimo to liczę, że zwiększą spawny w miejscach, gdzie Ingress nie był tak bardzo popularny.
Mam ten sam ból. Co z tego, że mieszkam w Krakowie, jak jedynie w okolicach rynku są jakieś fajne lury, a na rynek mam 40 minut tramwajem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak tam z pokestopami jest? Stoi czasami lure?
I to jest park Jedności Polonii z Macierzą?