Wpis z mikrobloga

@KrakusPL: bezsensu pytanie. Zależy co masz w środku, jeśli krowę i Burger z burgerowni to masz zajebiste źródło białka i tłuszczy plus minerałów z mięsa wołowego.

jeśli gówno z budki to w środku masz mix mięs.

  • Odpowiedz
@KrakusPL: jak najbardziej wcinaj, po prostu wlicz mniej wiecej makro/kcal w bilans i tyle. burger to jedna z najlepszych alternatyw dla klasycznej kury z ryzem, po prostu znajdz sobie jakis lokal gdzie maja mieso sensownej jakosci.
@yahoomlody: wiesz, przyjelo sie ze puste kcal to np browar bo niby slabe makro i nic tym nie zbudujesz ale ile w tym prawdy to nie wiem. po prostu przestalem pic (
  • Odpowiedz
@Karoleer: nie no bo dla mnie pusta kaloria to taka ktorej orgabizm nie wykorzysta, na przyklad kamienie tez maja kalorie, a od #!$%@? ich organizm nie wykorzysta xD. Dlatego nie orzepadam za okresleniem "pusta kaloria" na slodycze czy fast foody, bo one nie sa puste, tez je organizm przerabia przecie odpowiednio
  • Odpowiedz