Aktywne Wpisy
krucjan +18
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Ciekawe czy ma BT i wifi
jestem w pieprzonej rozsypce, nie mam siły na rozpisywanie się a co dopiero na dalsze życie
K---a mać jestem w ciąży, mam 20 lat, jestem na dziennych studiach, więc brak pracy, rodzice mi nie pomogą. Gdybym miała wsparcie to ok, jakoś jeszcze, ale jestem z-----ą osobą, nie jestem pewna kto jest ojcem dziecka. N-------m się jak świnia na imprezie naszej grupy (15 osób, z czego 9 facetów) i tylko z rana domyśliłam się co się odwaliło. Nie wiem co robić, czy mam się sama zabić, czy zabić tylko płód, czy rodzić i spać pod mostem i żebrać na ulicy. Mirki nie wiem..
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
coz, tak myslalem, ze cie to przerosnie. elo.
Tutaj uważam może brutalnie dla niektórych, ale aborcja jest sensownym wyjściem (chociaż nie jedynym). Urodzenie dziecka oznacza tragedię jego matki, być może jego ojca, jeśli uda się go znaleźć, oraz tragedię samego niechcianego dziecka. Może się wszystko wyprostuje i będzie kochane i szczęśliwe, ale w większości przypadków tak nie jest.
Się dowiedz co się na imprezie działo, bo uprawiać s--s z nieprzytomną czy tam pijaną do nieodpowiedzialności nie jest OK. Się koleżanek z grupy zapytaj kto się przy tobie kręcił. Jednak śmierdzi mi to zarzutką.
Zawsze mam bekę, gdy ktoś pisze takie coś zamiast odnieść się do faktów. Ludzie wtedy myślą, że wychodzą na mądrych, ale jest wprost przeciwnie.
Jak widać to ciebie dyskusja przerosła, skoro zamiast odpowiedzieć na polemikę stosujesz wybiegi rodem z wczesnych klas gimnazjum.
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: od razu wiadomo, że zarzutka, bo chyba KAŻDY już słyszał o tabletce "dzień po".
Prawda?
PRAWDA?
Komentarz usunięty przez autora
Pojedź na Słowacje, to koszt około 1500zł razem z transportem z Polski. Zdecydowanie nie decyduj się na aborcje w Polsce bo to ogromne ryzyko zdrowotne, nie wiesz na kogo trafisz i czy w ogóle zrobi Ci tą aborcje no i jest dużo drożej.
Osobiście mam przetestowaną http://klinika-ginekologiczna.com.
Traktują Cie tam jak człowieka, wszyscy są bardzo i
@Asterling: a moim zdaniem jak najbardziej jest - chcesz, żeby ta laska, jeśli urodzi:
1) oddała gówniaka do domu dziecka
albo
2) wyrzuciła na śmietnik co wśród karyn
Trzeba było myśleć.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling