Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Niscy mężczyźni mają motzno pod górkę jeśli chodzi o #zwiazki. Zazwyczaj gdy ktoś się pyta jak #rozowepaski widzą kurdupli (pomijam tu bardzo przystojnych kurdupli w stylu Brada Pitta), to piszą one że to nie ma znaczenia o ile facet jest duszą towarzystwa, pewny siebie, przebojowy itp. Jednym słowem dynamina.
Właśnie. Sęk w tym, że ultra dynamicznych ludzi jest bardzo mało, więc co tu dużo nie mówić większość niskich ma przekichane. Nie dla psa kiełbasa, nie dla niskiego faceta fajna loszka. Króciakom zostają jedynie brzydkie i grube, ewentualnie samotne karynki z małym Brajankiem i ryczące trzydziestki które znudziły się samcom alfa.
#podrywajzwykopem #tfwnogf

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
AnonimoweMirkoWyznania - #AnonimoweMirkoWyznania 
Niscy mężczyźni mają motzno pod gór...

źródło: comment_ACas5aVB3aV9t4ZPflZPm8VdDu5qK1SE.jpg

Pobierz
  • 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania:

pomijam tu bardzo przystojnych kurdupli w stylu Brada Pitta

O, czyli jednak gdyby ktoś był kurduplem, ale jednak przystojnym, to i tak bez problemu miałby dziewczynę? Trochę przeczenie samemu sobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i Brad Pitt nie jest niski.
  • Odpowiedz
@Asterling: hmm...z aktorów podobają mi się Marcin Dorocinski, Gregory Peck, Mathew Lewiss, a z blond to np. tak na szybko Kevin Costner. I w sunie podoba mi się Tom Hanks,choć on jakoś bardzo przystojny nie jest :p
Generalnie zawsze bardziej podobali mi się panowie ciemnowlosi. Co w sunie jest dziwne, zważywszy na to, że mój mąż jest blondynem. Choć ciemnym, wiec mi się podoba :D
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania jak wysmiewasz sie i widocznie gardzisz jak to mowisz brzydkimi, grubymi, samotnymi karynami i ryczacymy trzydziestkami to sie kurde nie dziw, ze normalne dziewczyny w Tobie widza tylko niski wzrost.
Poza tym z postu bije okropny charakter, taki typ czlowieka co to zawsze ma skwaszona mine, jest niezadowolony i krytykuje wszystko i wszystkich. Nikt nie chce sie zadawac z takimi ludzmi bo kazdy woli osoby uśmiechnięte i wesole.
I kolejny
  • Odpowiedz
@agaja ja mam straszna slabosc do tych malo znanych modeli po 40 ktorzy reklamuja garnitury marki Vistula. No jak reklama leci albo w centrum handlowym wisza na witrynie to sie napatrzec nie idzie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz