Aktywne Wpisy
xEm +9
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +133
Niscy mężczyźni mają motzno pod górkę jeśli chodzi o #zwiazki. Zazwyczaj gdy ktoś się pyta jak #rozowepaski widzą kurdupli (pomijam tu bardzo przystojnych kurdupli w stylu Brada Pitta), to piszą one że to nie ma znaczenia o ile facet jest duszą towarzystwa, pewny siebie, przebojowy itp. Jednym słowem dynamina.
Właśnie. Sęk w tym, że ultra dynamicznych ludzi jest bardzo mało, więc co tu dużo nie mówić większość niskich ma przekichane. Nie dla psa kiełbasa, nie dla niskiego faceta fajna loszka. Króciakom zostają jedynie brzydkie i grube, ewentualnie samotne karynki z małym Brajankiem i ryczące trzydziestki które znudziły się samcom alfa.
#podrywajzwykopem #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
@AnonimoweMirkoWyznania: a co mają powiedzieć wysocy i aspoleczni? :p
P.s. Brad Pitt jest
@agaja: Że co xD ? Ja bym nawet ruchał xD
>nieironiczne używanie infografik z 4szamba
Komentarz usunięty przez autora
O, czyli jednak gdyby ktoś był kurduplem, ale jednak przystojnym, to i tak bez problemu miałby dziewczynę? Trochę przeczenie samemu sobie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i Brad Pitt nie jest niski.
Mnie ten typ urody męskiej w ogóle nie pociąga. Jak dla mnie on jest taki średni bardziej raczej...
Generalnie zawsze bardziej podobali mi się panowie ciemnowlosi. Co w sunie jest dziwne, zważywszy na to, że mój mąż jest blondynem. Choć ciemnym, wiec mi się podoba :D
Poza tym z postu bije okropny charakter, taki typ czlowieka co to zawsze ma skwaszona mine, jest niezadowolony i krytykuje wszystko i wszystkich. Nikt nie chce sie zadawac z takimi ludzmi bo kazdy woli osoby uśmiechnięte i wesole.
I kolejny
Przystojni i mescy :p o.i jeszcze dojrzały Pierce Brosnan.