Aktywne Wpisy
wykop +37
Dzień dobry, Wykop! (ʘ‿ʘ)
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o
1. Nasz dzisiejszy wpis zaczniemy od tematu osiągnięć, które w ostatnim czasie nieprawidłowo pojawiły się na Waszych kontach. Nie założyliśmy, że wehikułu czasu, który obecnie testujemy, od razu zadziała (ಠ_ಠ) Cofnęliśmy już wszystkie odznaczenia z przyszłości, nie martwcie się jednak - otrzymacie je ponownie, w swoim czasie ( ͡º ͜ʖ͡º)
2. A teraz trochę o
Wormditt +204
PHYREXIA TO FAKE i #falszywyrozowypasek korzystający ze zdjęć obcych osób.
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że
Z jakimi uczuciami / emocjami / przedmiotami / zjawiskami etc.?
#pytanie #pytaniedoeksperta #kolory #skojarzenia
Z kościołem.
@MatkaKolka: xDDD
Chyba, że śmiejesz się z mojego lapsusa bo miało być obrandowaną. To punkt dla Ciebie.
@MatkaKolka: no właśnie. Co nie zmienia faktu, że pierwszą kwestię też wyśmiewam xD
Komentarz usunięty przez autora
@MatkaKolka: o czym Ty za przeproszeniem pieprzysz? xD Sugerujesz, że są rozpoznawalni jak coca-cola, że nawet kolor zmonopolizowali? xD To sobie przejrzyj ten wpis, bo Twoja opinia nie jest wiążąca, ani reprezentatywna.
No skoro ich nie brakuje, to wynik razem to śmiech na sali xD (tym bardziej, że zLEW poległ sromotnie).