Wpis z mikrobloga

#skyrim #steam ##!$%@? #muve #cenega

Jako że cenega klasycznie wydymała ludzi a szczególnie mnie z moim Skyrimem Legendary w wersji PL, aka pobranie PL wersji powoduje śliczny komunikat o braku pliku wykonywalnego (steam też to widzi ale nie może go pobrać). W związku z tym potrzebuję plików ze skyrima PL o nazwach skyrimlauncher.exe lub/i launcher.exe , propsy dla kogoś kto po podrzuci mi.

A jeszcze zawołam @Muve_pl to bo to jest związane z #!$%@? z cenegi więc samo jest też #!$%@?. Wiedźcie że kupowałem zawsze gry a nie piraciłem, kolekcję pudełek jak i cyfrówek mam ogromną ale dziś #!$%@? wasze wydawnictwo i wszystko co od was idzie to piracę z uśmiechem na ustach, i życzę wam aby stado stado muslimów wpadło do was i wyruchało w dupę.
  • 14
@Colek: @Qfarcowy: Tak #!$%@? płacz bo bulę kasę na grę która ma w info język PL, w Steamie też ma język PL i są też pliki a brak tylko jednego. Tutaj nie chodzi o brak całkowity języka a to że ta wersja jest wybrakowana a nie powinna być. To jest zwykłe dymanie klienta.
@raven4444: ja niczego od Cenegi nie tykam po wspaniałym Prince of Persia (jeden z pierwszych, jakaś już tańsza edycja, wieki temu), którego instalacja mogła wywalić system, a gra w wersji z płyty nie uruchamiała się, wymagany był patch do którego link był na stronie Cenegi, ale pod nim nie było pliku. Miła pani z obsługi poinformowała mnie, że patcha nie ma bo i tak nic nie zmienia. Przeszukałem neta, znalazłem patcha
@Qfarcowy: Supporty o niczym nie wiedzą i zbywają ludzi. @Sithis: I to kilka razy i zawsze jest że 1 plik nie pasuje (launcher) ale go nie pobiera.

Wystarczy gugnąć aby widzieć że nie tylko ja mam taki problem. Przewiduję tutaj że działa ten REICH Cenegi na wschodnią EU który podobno został zniesiony w grudniu niby. Jak nie kupiłeś pudełkowej wersji to mogłeś zapomnieć o PL, a i też to że
W związku z tym potrzebuję plików ze skyrima PL o nazwach skyrimlauncher.exe lub/i launcher.exe , propsy dla kogoś kto po podrzuci mi.

@raven4444: cześć, sprawa wygląda naprawdę dziwnie. Ja w tym wypadku kontaktowałbym się ze Steamem dlaczego to wygląda, jak wygląda. Sprawdź też, czy Steam jest uruchomiony na prawach admina, bo czasem przez to nie pobiera plików. A jeżeli chodzi o Cenegę pisz na serwis@cenega.com.