Wpis z mikrobloga

@KubiTheGamer: Przegląd premier cRPG w trzecim kwartale tego roku. Mała zmiana w porównaniu do poprzednich przeglądów, tym razem mały "azjatycki" akcent :).

Pamiętajcie o ocenie materiału, zostawieniu komentarza lub udostępnieniu filmiku dalej. Dzięki!
KubiTheGamer - @KubiTheGamer: Przegląd premier cRPG w trzecim kwartale tego roku. Mał...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KubiTheGamer: Kurde, Mirek, tytuły w tym kwartale akurat średnio mnie interesują, ale te przeglądy to jednak prawdziwe mistrzostwo świata. Jakbyś specjalnie dla mnie to przygotowywał mam czasem wrażenie :D Wszystko idealne - od tematyki, formy, tempa, doboru tytułów, szczegółowości omówienia po taki detal jak częstotliwość wydawania ;) Dzięki!
  • Odpowiedz
@kurp: Wow! Nawet nie wiesz jak potrzebowałem takiego komentarza w tym momencie. Dzięki! :)

W ostatnich miesiącach miałem dość ciężko i myślałem nawet o zaprzestaniu nagrywania, bo nie wszystko wygląda tak jakbym chciał, ale właśnie takie komentarze przekonują mnie, że warto jeszcze coś robić :).
  • Odpowiedz
@KubiTheGamer: Tak w ogóle, to teraz zauważyłem, że chyba zgubiłeś tagi. Zobaczyłem wpis tylko dlatego, że mam Cię w obserwowanych. Puścisz ponownie czy mam wołać znanych mi osobników zainteresowanych #rpg #crpg tutaj? :)
  • Odpowiedz