Aktywne Wpisy
Anetkia +660
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +12
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Długo się zastanawiałem jak opisać ten komentarz. Bo jest w nim ten trudny dziś do znalezienia pierwiastek prawdziwego, antysystemowego kucostwa. Święta wiara w wolny rynek, przy jednoczesnym braku najmniejszego pojęcia o ekonomii. Używanie pojęć i słów których znaczenia kompletnie się nie rozumie. Próba rozmawiania na temat o którym się nic nie wie, poza zasłyszanymi bon motami.
Tak tęsknicie za kucami, możecie sobie przypomnieć, że wcale lepsi od wyznawców obecnej władzy nie byli.
Co lepsze cytaty:
Definicja korporacjonizmu:
System gospodarczy USA:
Na temat modeli ekonomicznych XDDDD:
Klasyk dychotomicznego myślenia:
Najlepszy przykład ever xDDD
Zrozumienie historii ruchów politycznych 100/100:
http://www.wykop.pl/wpis/18666689/#comment-66106613
Okazuje się, że skrzyżowania asfaltowych ulic są częścią ekosystemu. A kodeks drogowy pewnie Bóg zesłał na kamiennych tablicach.
@CrtZ: dlaczego prawica jest taka głupia?
Kto by pomyślał. Obozy w trakcie drugiej wojny światowej były, między innymi, po to, żeby podważyć koncepcję ekonomiczną z lat 70. Niesamowity ten Laffer.
Komentarz usunięty przez autora
@CrtZ: byli, kuce są śmieszne i nieszkodliwe, pisowsto jest żenujące i przerażające
U fanatycznego kuclandu
XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
XDXDXD----------------XDXDXD-----XDXDXDXDXD
--XDXDXD------------XDXDXD-------XDXDXDXDXDXD
----XDXDXD--------XDXDXD---------XDXD-------XDXDXD
------XDXDXD----XDXDXD-----------XDXD------------XDXD
--------XDXDXDXDXDXD-------------XDXD-------------XDXD
----------XDXDXDXDXD---------------XDXD--------------XDXD
------------XDXDXDXD-----------------XDXD--------------XDXD
----------XDXDXDXDXD---------------XDXD-------------XDXD
--------XDXDXDXDXDXD-------------XDXD------------XDXD
-----XDXDXD------XDXDXD----------XDXD-------XDXDXD
--XDXDXD------------XDXDXD-------XDXDXDXDXDXD
XDXDXD----------------XDXDXD-----XDXDXDXDXD
Pozdrawiam i wracam w niebyt
Bardziej przeraża mnie, że wydaje się, że to jest główny sposób argumentacji całego "bloku ideologicznego", czy jak to inaczej nazwać. Dostałem kiedyś na mirko link do artykułu polemizującego z tezami Piketty'ego, podpisanego przez prof. Kwaśnickiego:
http://www.obserwatorfinansowy.pl/tematyka/makroekonomia/niebezpieczny-piketty-w-odwrocie/
@smyl: myślę, że przede wszystkim z tego że przez ostatnie parę dekad nikt im w mainstreamie (zwłaszcza polskim) tych przypowieści nie podważał, tylko brano za prawdę objawioną, więc nie musieli się wysilać. Korwin i powyższy profesor akademicki wyraźnie czerpią z tego samego źródła, tylko ten pierwszy trochę bardziej to zwulgaryzował.
To, jak te anegdoty często mają formę przypowieści właśnie, pokazuje, że w skrajnych przypadkach to jest już
Takie jedno szybkie pytanie. Nie planujecie może wyjechać do socjalistycznego raju jakim jest Wenezuela?
Wprowadzao tam chyba wszystkie możliwe punkty programowe partii Razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kraj, którego nie stać na dodruk pieniędzy. Kraj, w którym państwo przejeło ostatnio zagraniczną fabrykę produkującą podpaski żeby produkować papier toaletowy, bo nawet papieru brakuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)