@Obserwator_z_ramienia_ONZ: @Hugenot111: Source is in Turkish. A new report is saying that "Low rank soldiers have been tricked by their officers with the intention that this was a practice mission." Low rank officers keep surrendering themselves to both people and the police. Ile w tym prawdy kij wie. Ale Ci żołnierze nic nie zrobili żeby zasłużyć sobie na katowanie ,a tym bardziej śmierć :o
@kolestyp: @Hugenot111: @Obserwator_z_ramienia_ONZ: Na nagraniu widać policjanta w tłumie. Już widzę który stróż prawa w cywilizowanym kraju pozwoliłby tłumowi na samosąd. Ja #!$%@?, to jest tragiczne
@Wafellini: Właśnie tak stwierdziłem ,że zrozumiałbym jakby komuś zabili dziecko albo matkę. Tylko powiedz mi czy widziałeś wczoraj chociaż jedną kobietę? Bo ja oglądałem całą noc różne relacje i nigdzie ich nie widziałem. Poza tym oni też lekkomyślni pchali sami się pod ten czołg. Katowane są dziesiątki żołnierzy albo i setki, a cywilów tylko trochę zginęło.
@Wafellini: Masz jakieś info o tym, że helikopter strzelał do cywili? Były przypadki rozjechania ludzi, ale blokujących przejazd czołgu, wcześniej wojsko nakazywało, by ludzie siedzieli w domach. Nic nie słyszałem o tym, żeby rozjechano przypadkową kobietę.
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Ile w tym prawdy kij wie. Ale Ci żołnierze nic nie zrobili żeby zasłużyć sobie na katowanie ,a tym bardziej śmierć :o
Tutaj widac cos co wyglada na taka sytuacje.