Aktywne Wpisy
SK*****ny źle zakrecili olej, trzymałem na siedzeniu. Nie wiem teraz czy to odpiore. Przysięgam, że ich za to pozwe. Macie jakieś rady czym to odmyc z siedzenia? #volvo #mechanikasamochodowa #pomocy
qew12 +206
Udało się dostać brakującą pieczątkę na orzeczeniu. Pierwszy raz szedłem sam tak daleko do przychodni samemu, bez taty. Na początku było okej, ale z czasem zacząłem mocno martwić się nagrywaniem drugiego filmu. Można, to co. Nie martwiłem się swoim głównym zadaniem, pieczątką. Myślę, że to przez skupienie na filmiku.
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi
Próbowałem nagrywać stojąc w miejscu, ale mózg nie bardzo chciał się załączyć, więc musiałem iść i dzięki mniejszemu skupieniu dałem radę.
Nagrałem drugi
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
gdyby nie wycierali sobie ryja PO na każdym kroku, to następne wybory mieliby w kieszeni.... robią to - ergo - są idiotami
@koleszkaWWA: Ale to było przed zamachami we Francji. Mogli by po nich zmienić zdanie. Tak jak zmieniło PiS. Bo przypominam, ze PiS zobowiązał się do respektowania decyzji poprzedniego rządu o sprowadzeniu 7000 uchodźców do PL. Zmieni zdanie po zamachach we Francji co wydaje się logiczne.
@bluehawaii91: Ile? Tamtejsi terroryści to produkt tamtejszych gett muzułmańskich. Ludzie, myślcie trochę - gdzie trochę Syryjczyców rozłożonych po obozach dla uchodźców, a gdzie tysiace bezrobotnych, sfrustrowanych sebiksów.