Aktywne Wpisy
Docent_Jan_Mula +156
Taki obraz wasz wykopki xD
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
Wystarczyły dwie tragiczne kadencje, żeby ktoś odpowiedzialny za dwie średnie kadencje uchodził za zbawcę narodu xD #polityka #tusk #bekazlewactwa
O jezu on powiedzial o kaczce, o jezu jakie jaja.
To jest ten inteligentny humor, wiecie, takie szklo kontaktowe. Dla inteligentow z dyplomem, powtarzam, MAGISTROW. Konkrety, europejskosc. Czego nie rozumiecie konserwy?
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
To jest ten inteligentny humor, wiecie, takie szklo kontaktowe. Dla inteligentow z dyplomem, powtarzam, MAGISTROW. Konkrety, europejskosc. Czego nie rozumiecie konserwy?
#bekazlewactwa #bekazpo #polityka
Nie liczy się kopiuj wklej - tylko własny w 100% kod.
#programowanie #praca #java #javascript #csharp #cplusplus
Ile piszesz kodu dziennie?
Wszystko zależy od dnia i stanu projektu... jak zaczynam coś tworzyć to można i natrzepać razem z tym co wygeneruje IDE nawet kilka tysięcy linijek, bo to tylko ogólny zamysł projektu.
Ale potem... potem siedzisz, poprawiasz i piszesz te ważniejsze fragmenty, i raz napiszesz 100 linijek, a raz 5, ale za to ważnych.
@GotoFinal:
Nie umiesz czytać?
Pisany własnymi rękoma inaczej. Snippety z generatora kodu liczę jako pasty bo jednak wkleja się skądś ten kod.
jednego dnia 64692
potem 20, 50, 100, 60, 50, 200... i znowu sporo i...
I dalej mi wyjdzie że trzepie po 500 linijek, gdzie to się mija z prawdą :D
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@GotoFinal: Sporo klepiesz tego kodu. Śmiałbym rzucić, że nie da się tyle napisać jednego dnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale sporo wychodzi jak policzysz sobie jave razem z get/set itd :D a jak się zaczyna projekt to i bez tego da radę i tysiąc+ natrzepać.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
No ale pracując w systemach legacy faktycznie możesz czuć się gorszy. Ja zmieniłem przez takie gówno pracę. Ani się nie rozwiniesz ani nie potworzysz czegoś a jedyne co będziesz się męczył bo zazwyczaj takie systemy są ciężkie do zmian.