Aktywne Wpisy
ATAT-2 +297
Kiedyś myślałem że wykopki przesadzają ale teraz sam już nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
Chyba, że ona sama to dla jaj wrzuca co by triggerować innych
#annalewandowska #lewandowski #lewandowska #logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
pokyw12 +64
Tutaj CME_hdYYY z ChallengeMe.GG. Chcę was poinformować, że już jutro startuje pierwszy Wielki Turniej Streamerów (Polish Streamer Showdown).
Jeśli zdarza się Wam oglądać streamerów CS:GO na Twitch’u, prawdopodobnie już o nim słyszeliście. W turnieju biorą udział drużyny najpopularniejszych, polskich streamerów, a ich celem jest zdobycie nagrody z łącznej puli 2 500€.
Ale to nie wszystko. Przed, w trakcie i po turnieju mamy dla was kilka event’ów, w których możecie wygrać ubrania i gadżety Virtus.Pro oraz pełną mocy kartę graficzną GeForce GTX 1080. Jeśli przywykliście do wartościowych skinów to czeka na was również M4A4 | Howl (Minimal Wear).
Turniej to nie tylko emocjonujące mecze, pule nagród oraz giveaway’e. Chcemy również wesprzeć szlachetną idee, dlatego mamy 1 000€, które zostanie przekazane wybranej organizacji charytatywnej.
Będzie epicko. Zaufajcie mi!
Start: Sat & Sun 15:00 CEST
Start: Sobota & Niedziela godz. 15:00
Gdzie: http://cme.gg/plst
Btw. Jeśli chcielibyście spróbować swoich sił zawsze możecie mi rzucić wyzwanie. Znajdziecie mnie na ChallengeMe.GG ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#csgo #cmegg #csgorozdajo #esport
Do kwadratu!
@Perlo: Brawo Ty!
@Elbrus:
Komentarz usunięty przez autora
@ZjemCiKeczup
@CME_hdYYY
@Elbrus
@jimmyF
@n__s
#team gruby here, gruby gra subkami ale są teamy które mają niezłych kotów typu ltn, dymek, fines.
@Puchalke69: inetkox?