Aktywne Wpisy
sandilinka +26
Mamy 2024 rok, a ciągle wiele osób używa buracko - peerelowskiego określenia "pasek wypłaty". Uświadomię was mentalne dziady: w normalnych pracach dostaje się wynagrodzenie na konto i nikt o żadnych paskach nie słyszał, nikomu do niczego nie są one potrzebne.
#oswiadczenie #praca #pracbaza
#oswiadczenie #praca #pracbaza
AnnDeArm +227
Widzieliście, jaki taniec e-------y odwaliła Kozidrak? xD
W tym roku otworzono w Leeds pierwszą w Anglii 'legalną' dzielnicę "czerwonych latarni". Znajduje się to na Holbeck'u i jak ktoś mieszka w Leeds to pewnie nie raz już słyszał o tym miejscu ( ͡° ͜ʖ ͡°) (ogólnie stoją na Holbeck Lane, Bridge Lane, Springwell Road, Water Lane, Bath Road i Sweet Street West).
Jak ktoś z was mirki na emigracji nie może już wytrzymać ciśnienia w gaciach i chce skorzystać z usług pań pod wpływem narkotyków to nie dziękujcie za informację (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Dla fanów grubszych panienek też coś się znajdzie. Może większość z was mi nie uwierzy na słowo, ale często stoi tam taka gruba babka (o wiele grubsza od gruchy :D) i stoi ona najczęściej za skrzynką BT.. Nic w tym dziwnego gdyby nie to, że swoje wielgaśne c--e kładzie na tą skrzynkę w ramach odpoczynku (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Właśnie w tym miejscu w grudniu zabito 21 letnią Polkę (Daria Pionko) która pewnie należała do grona prostytutek.
Jakie są plusy tego 'legalnego' miejsca dla prostytutek? A no policji łatwiej jest to wszystko po prostu kontrolować jak one wszystkie są w kupie. Legalność tego miejsca polega na tym, że w godzinach od 19:00 do 07:00 policja przymyka oko na to co się tam dzieje (p---------a oczywiście). P---------a w Anglii nie jest zabroniona, ale stanie na "pod lampą" już tak.
I jak ktoś z was mirki jest stałym bywalcem tego miejsca to wiedzcie, że jesteście obserwowani. Kiedyś cały dzień spędziłem w głównym centrum CCTV w Leeds i rozmawiałem tam z Policjantem który mi powiedział, że jak ktoś tam często jeździ to zbierają też o nim informację (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#leeds #uk
jak czytam takie rzeczy to az smiech mnie bierze. Przeciez tam moze ze 3 na widoku gdzies stoja (i to nie specjalnie ladne). No stoja no i co z tego? a jak 3 facetow bedzie tam stac dzien w dzien to ustanowia tam dzielnice meskiej prostytucji? przeciez tam sie nic nie dzieje (przejezdzalem tylko), nie dowoza tam polek autobusem od razu z warszawy, nikt sie nie p------i po krzakach... no nic, normalnie nic. Taka atrakcja jakby tam lunapark byl xD z tego co pamietam to sie do mnie usmiechaly, nikt tam nikogo z nozem nie ganial.
Gdzies tam nawet poczta ankiete do wypelnienia dostalem i mialem zaznaczac ze mi to nie przeszkadza ale jakos pare dni wczesniej byla ta afera z tymi glupkami z polski ktorzy niby gwalcili k-----i xD to zaznaczylem wszystko na tak bo to watpliwa atrakcja byc uznanym za gwalciciela prostytutek (nie bedzie tam k---w to nie
@trustME: