Aktywne Wpisy
Suchutkowy +11
Czyli Brudas z Lasu i Oskarek robili sobie wydzieranki ze screenów byle by pasowały do ich narracji... nie mówię, że Dubiel jest teraz niewinny bo i tak dużo sytuacji się nie klei ale jak się okazuje Ci internetowi szeryfi to zwykli oszuści. 0 wiarygodności. Jak mi powiecie, że to "outstanding move niczym w Grze o Tron, pułapka na Boxdela i Dubiela" to mam jedynie receptę żebyście zaj€bali baranka w ścianę. Bo chciałbym
TheFunGuy +6
#famemma Powoli zaczynam sobie uświadamiać że na tym tagu siedzi najgorszy margines społeczny. Cała ta afera obnaża nie tylko samych w sobie influencerów, ale całą społeczność internetową. Reakcja wykopków na filmik Boxdela i Dubiela jest conajmniej żałosna, ludzie Wy naprawdę nie widzicie sensownych argumentów, które jednak przedstawiają cała sytuację inaczej niż to jak to zrobił Wardęga z Konopem?
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
Tag na którym ludzie propsuja już od lat patologie (przyznaję, często potem się od
#zamach
Radykalny islam jest powodem tych zamachów i ich pretekstem, ale nienawiść do wszystkich brązowych ludzi jako reakcja na zamachy jest idiotyczna i po prostu niemoralna. No ale zauważanie różnic w obrębie muzułmanów
@Andreth: Ty zobacz, jakoś w naszym podobno nietolerancyjnym, rasistowskim i ksenofobicznym kraju terroryzmu nie ma. Jak już wybuchnie jakaś bomba, to ma to związek z porachunkami mafijnymi.
Twój argument jest inwalidą.
Zresztą nie byłbym taki pewien, czy w dużych miastach Szwecji jest bezpieczniej niż u nas. Szczególnie dla białych samotnych kobiet.
Porównaj, ile krajów ma tyle samo co Polska.
Polecam opierać się tylko na twardych danych, a nie "wydaje mi się".
@ponton: no i czego to dowodzi? Że są kraje bardziej albo równie bezpieczne co Polska? Przecież to oczywiste( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale np. taka Szwecja jest w tym rankingu na 60 miejscu( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ponton: problem w tym,
@Oppaiconnoisseur: Do brązowych nie, bo nikt nie wybiera swojej rasy, ale uprzedzenia do muzułmanów wydają mi się dosyć racjonalne, religię każdy sobie wybiera sam. Generalnie uważam, że każdy ma prawo do swoich uprzedzeń. Problemem jest agresywne bydło, z którym policja nie potrafi sobie poradzić, bo każdy polak idąc wieczorem ulicą może dostać w mordę i stracić telefon, nie dlatego że jest tej a nie innej rasy
Komentarz usunięty przez autora
@klossser: ja go lubię z innych względów :-)
http://www.wykop.pl/link/2965761/nowy-raport-oecd-polska-najbezpieczniejszym-krajem-w-europie/
@pan_sting: Aha. Czyli nasze służby są tak genialne że udaremniają setki potencjalnych ataków dziennie?
@Andreth: Czyli dzisiejszy atak jest spowodowany ksenofobią i rasizmem?
@Oppaiconnoisseur: Jeżeli nie potrafimy odsiać brązowych ludzi od brązowych terrorystów to przykro mi bardzo, ale nie należy brązowych wpuszczać wcale. Bezpieczeństwo własnych obywateli powinno być priorytetem każdej władzy.