Aktywne Wpisy
mkk141 +7
Mirki programiści 15k na rękę, jestem już zdołowany moją obecną sytuacją w logistyce i transporcie, jest martwy okres, nic się nie dzieje, wysyłam CV i kompletna cisza. Mam trochę wolnego czasu, dobrze sobie radzę z komputerami i chciałem zacząć #programowanie. 29 lvl here. Znajomi mówią, żeby zacząć od bycia testerem. Spoko, czuję, że miałbym też z tego frajdę, pytanie jednak brzmi. JAK ZACZĄĆ. Zmotywowany jestem i chętny, myślę o
#dukaj #ksiazki #heheszki
Niemniej czarne oceany poleam
@appylan: najlepsza książka ever <3
Właśnie zastanawiam się, co atakować dalej. Chyba "Córkę łupieżcy" bądź "Lód" (brr), a w ramach
Cały czas miałem wrażenie, że to wszystko jest na siłę przeciągane, jakby Dukaj postawił sobie za cel ileś stron i dążył do niego z uporem maniaka.
Wcześniej Inne Pieśni, Wyżryn i zbiór opowiadań W Kraju
Moim zdaniem to najlepsza jego powieść. Zapewne nie doczekamy się kontynuacji, ale wydaje się być ona kompletna i satysfakcjonująca.
Polecam po niej Inne
Wydaje mi sie, że w samym wydawnictwie można zapytać, kiedyś szukałem jednej z dukajowych pozycji w ich siedzibie w Krakowie - dali mi znać, że muszą zapytać w magazynie, mogą się trafić. Próbuj mailem.