Wpis z mikrobloga

Jest dzień, słońce za oknem, na kolanach śpi mi pies, oglądam te 2 minuty trailera horroru i jestem tak zesrany, że boję się pójść do łazienki po papier. Ponoć będzie pełnometrażowy film. Poletzam dotrwać do końca. I wziąć ze sobą papier.

#horror #film #filmnawieczor
kawa-i-papierosy - Jest dzień, słońce za oknem, na kolanach śpi mi pies, oglądam te 2...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kawa-i-p-------y: To są dość standardowe horrorowe zagrania - muzyka, kadry etc. Jeszcze to nie świadczy o dobrym pomyśle na horror. Ale zrobione wszystko bardzo dobrze, więc potencjał pewnie jest.
  • Odpowiedz
@kawa-i-p-------y: Tylko, że ten filmik nie jest oryginalny ani trochę, zatem gdzie tu inspiracja do pełnometrażówki? Słyszysz głosy w mieszkaniu i ktoś po nim łazi - to jest ta inspiracja? Nie widzę wyróżniającego motywu po prostu.
  • Odpowiedz
@kawa-i-p-------y: zawsze dziwiło mnie podejście głównych bohaterów tego typu scen. Kobieta gasi światło i widzi ducha, sprawdza to kilka razy, za każdym razem dostrzega to samo więc jak gdyby nigdy nic zakleja włącznik taśmą i...IDZE SPAĆ! ( ͡º ͜ʖ͡º)
Serio ktoś po czymś takim mógłby pójść w kimę z błogą miną?!
Dla mnie jest to raczej k---a nienormalne xD
  • Odpowiedz