Wpis z mikrobloga

mam do wyboru galaxy note 4 bądź iphone 5SE, co sądzicie? Od zawsze związany z androidem, pomijając symbiana :)
jakieś sugestie? Co lepsze do #pokemongo? Nie mogę już ujechać na starym htc ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ale porównanie . Note do 6 plus można by porównać dopiero . Nie ma jasnej odpowiedzi każdy ma swoje preferencje. Ja mam note ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@aqriel: ja mam note 4 i chętnie wrócę do iphona. Już nie mam sily do czyszczenia softu czy wgrywaniu nowego czystego (i to samych z oficjalnej dystrybucji!). Telefonu używam do najprostszych zadań a zamula strasznie w porównaniu do iphona 4s który leży mi w szafce.
  • Odpowiedz
@wojto00: wziales sobie gowniany telefon i sie dziwisz, ze c-----o dziala. albo wgrywasz cm albo dalej bedziesz narzekal, ze telefon za ponad 2k c-----o dziala. to wina samsunga, ze tak p------i swoje telefony. nastepnym razem kupuj cos z pelna swiadomoscia
  • Odpowiedz
@Re-volt i po co te nerwy? sam ciągniesz dyskusje a później zganiasz winę na mnie, że wybrałem flagowca który wypadałoby aby działał normalnie w najprostszych zadaniach

wyłącz mirko na chwile i ochłoń troszkę ( ),
  • Odpowiedz