Wpis z mikrobloga

@NH35: ja też bardziej kali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Stanąłem przed zadaniem stworzenia sobie kolejnego planu, zawsze mam z tym problem...
Nie wiem, jaką metodę wybrać: 10x5, 5x5... Jest tego tyle... Dotąd cisnalem sobie pół roku planem FBW, ale przestał dawać efekty. Chciałbym również zrezygnować z zewnętrznego obciążenia i nie wiem czy ćwiczenia robić do upadku mięśniowego, na Maksa, czy jak?
@lkrosta12: przy 10 x 5 czy 5 x 5 to staraj się tak dobierać obciążenie czy trudność ćwiczenia tak abyś był w stanie wykonać choć pierwszą 5/10. Potem jak osiągniesz zakładane 10x5 czy 5x5 zmieniasz ćwiczenie lub obciążenie. Możesz też spróbować parować ćwiczenia. A jakie ćwiczenia głównie robisz?
@NH35: Ten plan był na wytrzymałość i naukę fronta i Muscle upa, ale to trochę odpuściłem. Po 8 tygodniach zwiększyła się ilość wykonywanych dipow na poręczy, pompek i ćwiczeń na brzuch. Rewelacji nie ma, Liczylem na więcej, ale przez stres i brak snu, może nie wykonywałem go w 100%. Myślałem tez, że sylwetka się mocniej zarysuje, w końcu "ćwiczenia na Maksa", ale nic z tego ( ͡° ʖ̯ ͡