Aktywne Wpisy
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Lukiak +7
Dziewczyna z neta z takiej grupki proponuje spotkanie. U niej. Ognisko. Granie na gitarze. Śpiewanie. A ja mieszkam niecała godzinę od niej. Każdy jedzie, nawet z drugiego końca Polski a ja wymyślam że jestem teraz za granicą na wakacjach. Btw nigdy nie byłem za granicą.
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
A wszystko przez aspołeczność, fobie społeczną i poczucie własnej wartości na poziomie -1745262728
Chryste jak ja się nienawidzę. WYJDZ DO LUDZI. Ta, jak ja już mam ścisk
idiota nie posiadajacy zadnej wiedzy o broni kupuje z zagranicznego sklepu bron gazowa na ktora nie posiada w polsce wymaganego pozwolenia. sklepu oferuje je jako hukowce i nielegalnie wysyla lamiac nasze polskie przepisy. idiota chwali sie tym na swoim jutubie z 40k widzow a jako bonus pokazuje w garazu auto z podczepionym niebieskim kogutem. na koniec strzela tym gownem w ogrodku straszac swojego ojca.
also "blokada spustu tutaj jak w glocku" / "chce zostac policjantem" / "pokupowalem se pare rzeczy na przyklad te kajdanki"
bedzie patronite "zbieram na adwokata"? ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
swoja drogi idiota tagi ma konkretne pod filmem xd
bruni gap
bruni
bron
broń
broń alarmowa
gap
9mm
8mm
pak
koko
nielagalne
pitbull
glock
glock17
glock 17
#!$%@?ć tagi
policja
kogut
strzelanina
radiowóz
vlog
życie
ferie
psy
#!$%@?ć policje
jestem #!$%@?
xD
papa ide
@BrzydkiBurak: A co dupka zabolała bo ktoś inny robi filmy o tematyce broni?
Burak #!$%@? zagrażających mu jutuberów na Policję :v A więc mafja jutuba to prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°)