@AnonimoweMirkoWyznania: Prawie dałem radę, mam żonę o takim samym wzroście, nie przejmuj się głupimi dziewczynami, jak jest tępa i tak nic by z tego nie wyszło, oszczędziłeś czas po prostu.
Jak Ci dała kosza, bo jesteś "za niski" to ma świetne krytetia w szukaniu związku i lepiej chyba dla Ciebie, bo takie podejście lubi się przekładać na inne aspekty życia i byś miał tylko problemy
@AnonimoweMirkoWyznania: laski, które patrza na wzrost niczym nie odstają od kobiet kierujacych się hajsem na koncie. Ta sama błacha motywacja, wiele nie straciłes. @izka715: brawo!
@AnonimoweMirkoWyznania po prostu wie czego chce. Ja np nie chcę grubych lasek. W dupie mam jej charakter jeśli jest gruba, nie interesuje mnie czy to geny, problem z hormonami czy po prostu lubi zjeść. To moje prawo. Tak samo jak zrozumiem, że dla jednej mogę być za biedny, za chudy, za gruby, za niski czy za wysoki. Ma prawo wiedzieć czego szuka i tyle w temacie.
@kicioch: Zależy mi na tym, chciałbym wiedzieć ile to będzie idealnie dla kobiety ~150-155, bo to akurat wzrost w jaki ja bym celował (karaczan here), jak nie chcesz publicznie, to chociaż na PW napisz.
@CzaryMarek: Ale to jaki jest dla mnie "idealny" nie ma najmniejszego znaczenia, są niskie dziewczyny które nie cierpią facetów poniżej 180, ale są też takie dla których 165 to ideał. Moja opinia nie reprezentuje zdania innych niskich dziewczyn :)
Loszka metr pisiont pięć dała mi kosza, bo jestem dla niej za niski. 170 cm here. Już drugi raz jestem za niski dla niskiej...
#podrywajzwykopem #tinder #gorzkiezale #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Solitary_Man
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
źródło: comment_J7rKw63rvpX8vqYtaZCSDktmmnllOoZ8.jpg
Pobierz@izka715: brawo!
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: od ponad 7 lat nie jestem wolna i nie mam w planach być :))
Zaakceptował: Zkropkao_Na