Aktywne Wpisy
Kasahara +7
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
glider05 +676
Plusik dla 20 kotka, nikt nie pulsuje 20-łatki. 3 lata temu słodzinka zgarnęła kilka plusów. Za 3 lata już się pewnie nie spotkamy (ꖘ‸ꖘ)
#pokazkota
#pokazkota
#dallas #dostepdobroni #bron
Ale wiesz, że b--ń wykorzystuje się w większości przypadków w innych celach niż obronne?
Noooooooooooo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Szczerze mówiąc, to aż tak bardzo mnie nie interesuje co się dzieje na hamerykańskim podwórku z bronią. Mają powszechny dostęp, brak badań, pewnie szafy/sejfu też nie potrzeba do przechowywania i później są przypadki że ktoś się postrzeli lub użyje broni z 'dostępnego' źródła (niezabezpieczonego) do złych celów.
Konieczne jest uświadamianie posiadaczy o bezpieczeństwie, a starający powinni przechodzić jakieś psychotesty jak u nas.
Zakazany owoc kusi bardziej ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie przyniosłoby to większego skutku. Wystarczy popatrzeć na statystyki z UK, gdzie po jakichś masakrach w latach '90 poszedł ban na b--ń i od tamtej pory przestępczość wzrosła..
@vicking: statystyki + więcej czarnych przywędrowało
Słyszałeś o masowym mordzie samochodem ( nie pisze o b----e )?
Po pijaku jeżdżą przez a-----l, trzeba wymyślić skuteczny sposób, zeby debile nie wsiadali do samochodów po pijaku. To nie samochod zabija, a a-----l. Jakby samochody pozwalały tylko jeździć trzeźwym to miałbyś 0 wypadkow z udziałem pijanych :)
@programuje_dla_hajsu:
Oczywiście.
Oh shit, "Black Power", ale to wciąż wina broni ( ͡º ͜ʖ͡º)
@programuje_dla_hajsu: