Aktywne Wpisy
matigala +37
Bogaci rodzice to #!$%@? master klucz do sukcesu. Pracuję od 17 roku życia, począwszy od guwnorobot skończywszy na jakiś menagerskich stanowiskach i #!$%@? #!$%@? z tego mam. Gdzie dom, luksusowy samochód i jeszcze czas dla samego siebie? Nie dali nigdy. A taki seba co chodziłem z nim do szkoły, rodzice prowadzili hurtownie materiałów budowlanych już od lat '90 zawsze był we wspaniałej kondycji psychicznej, świetne samopoczucie, nigdy problemów, w klasie uchodził za
derton778 +1
Poznałem dziewczynę, byliśmy na kilku randkach. Na majówkę mamy razem jechać z naszymi wspólnymi znajomymi do #chorwacja. Ale jak pomyślę, że ktoś ją przede mną peklował to jakoś mi się odechciewa, ciężko mi sobie wyobrazić jakąś dłuższą relację z takimi dziewczynami. Co robić?
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #randkuj z wykopem
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #seks #randkuj z wykopem
Podpowiedzcie prosze bo sie juz chwile bujam z decyzja.
Zapodacie jakas alternatywe dla Shark S700 ?
http://intermotors.pl/glowna/4856-kask-s700s-pinlock-integralny-kolor-blank-bialy-CFB06F.html
#motocykle
Chciałem Sharka, ale w sumie, za tę cenę można mieć HJC ze skorupą nie z termopalstiku a z poliwęglanu (IS-17) lub kevlaru i włókna szklanego (FG-17). Biorę pod uwagę jeszcze Nolana N87.
Narazie skupiam się na tych trzech
Może dlatego, że tego FG mieli w bardzo dobrej cenie jak za poliwęglan.