Wpis z mikrobloga

Fallout New Vegas bez DLC czy z DLC? Różnica w cenie prawie 2,5-krotna (5€ vs 12€). Czy poza jakimiś pierdołami te DLC coś dają czy to typowe dla Bethesdy dojenie kasy? Uzasadnienia mile widziane ( ͡° ͜ʖ ͡°).

#fallout #falloutnv

Czy jest sens kupować Fallouta NV bez DLC?

• tak 27.3% (18)
  • nie 72.7% (48)

Oddanych głosów: 66

• 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Colek: nie chodziło mi o fakt czy bardziej się opłaca finansowo, tylko czy te DLC są w ogóle warte płacenia 2,5x tyle co za podstawkę ( ͡° ͜ʖ ͡°). DLC bym nie dokupował już potem.
  • Odpowiedz
@wysuszony: Old World Blues było zajebiste i mnie się jeszcze podobało Lonesome Road. Dead Money i Honest Hearts ni kuta mi nie podeszły. Ogólnie te DLC nie są złe i pozwalają na kilka ładnych godzin rozgrywki. Nic odkrywczego tam nie będzie, ale Lonesome Road może wpłynąć na główną fabułę. Ogólnie - brać z DLC.
  • Odpowiedz
@Invar: bo kiedyś nawet na Steamie Ultimate kosztowała mniej (4,99€), pewnie stąd te gifty były. Trudno, poczekam aż znowu będzie tyle kosztowała na Steamie ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Invar: No ja wiem, tylko problem w tym że na teraz Allegro nie ma w takiej cenie, a na Steamie było niegdyś za 4,99€ więc zapewne kupiłeś tego gifta drożej niż był w tym samym czasie na Steamie.
  • Odpowiedz
@Invar: a 4,99€ na Steamie nawet przy obecnym kursie to jest 22 złote i taka była cena, pamiętam bo nie kupiłem licząc na to że będzie później ( ͡° ͜ʖ ͡°). Po prostu trzeba czekać na lepszy deal na Steam.
  • Odpowiedz