Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +83
Niska frekwencja w referendum wybitnie pokazuje ile jeszcze Polakom brakuje do np. Szwajcarów jeśli chodzi o przejmowanie się losami kraju oraz jeśli chodzi o zrozumienie clou demokracji. Nie da się być bardziej bezpośrednio demokratycznym, niż uczestnicząc w referendum. No ale ,,Nitras ze Szczerbą powiedzieli, aby nie głosować". Ech szkoda gadać.
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#polityka #wybory #referendum #polska #szwajcaria
#motoryzacja #samochody #mechanikasamochodowa
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma
Mam auto z 1.5TSI 150KM, według producenta norma jaką musi spełniać olej to VW504 00/VW507 00.
Szukam 5w30 i znajduję następujące, spełniające powyżej podane normy:
CASTROL EDGE TITANIUM FST LL 5W-30
MOTUL SPECIFIC 5W30
MILLERS OILS XF 5W30
TOTAL QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30
Mobil 1 ESP 5W-30
Liqui Moly Top Tec 4200 Longlife III 5W-30
Valvoline SYNPOWER 5W30 XL-III C3 5W30
Ceny +/- są takie same. Nie ma

No to zajebiście, niech robi go dalej. Ale czy musi o to żebrać? Miał stały przychód, i to niemały. W rok by uzbierał. Poza tym gonciarz ma czym nagrywać. A Scheicht nie miał nic, no bo komputer jebut, a Schiecht w makdonaldzie na zmywaku xD
Nie ma dobrego i złego żebractwa, ale i tak nikomu tego nie wmówię, wszystko stracone, youtubowy american dream coraz bardziej znika za horyzontem.
Dziękuję za uwagę, poszczególne jednostki z najczerwieńszymi twarzami uprasza się o powstrzymanie, zaparzenie sobie meliski i przeanalizowanie jednak na spokojnie.
#polskiyoutube
Pozdro 600
A mówiłem, meliska, spokojnie, luźno. To nie, wybuchowy temperament bierze górę nad myśleniem :v
@sebawo: No, warga to dziwny typ, on gada z sensem ale jednocześnie ma tak upośledzony humor... po prostu
Obrażasz ludzi którzy postanowili dać kilka złotych, bo uważają za coś wartościowego czyjąś pracę. A to ,że dużo jest tych ludzi i uzbierała się spora kwota...no cóż...życie.
Sam gonciarz pewnie jest zaskoczony ile chętnych się znalazło.
Ja się zgodzę z tym, że jak ktoś chce to wesprze działalność, każdy ma (lub nie) swój rozum. Ale
Znaczy się - nie obraziłem do teraz, banda debili i dobrych gojów :v
A, no i dali nie kilka złotych, tego jest o wiele więcej. To jest po prostu głupota.
A dlaczego nie mają się upominać? Problem jest taki że wam się wydaje ,że on dostaje górę kasy za "zabawę" to was najbardziej uwiera.
Robić więcej ? Lepiej? W kraju
@sebawo: pochwal sie kto to taki :)