Aktywne Wpisy
Lukardio +106
Mam nadzieje że #marszniepodleglosci zostanie ,,odzyskany" i będą brali wszyscy ludzie niezależnie od wyznawanych poglądów.
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
#polska #11listopada #lgbt #marszrownosci #patriotyzm #neuropa #4konserwy
rio574 +769
#patologiazewsi #odziezpatriotyczna
@Mr_RIP: Bo to jest k---a coś więcej niż chińska bajka, czy space opera.
Loszka poznaje w barze fajnego kolesia. Łysy i dziwnie wiąże martensy, ale to jej nie przeszkadza, bo przecież tak dobrze im się rozmawia. Idą do niego.
- Mam dla ciebie niespodziankę - mówi amant.
Zaskoczona dziewczyna po ciemku wchodzi do jego pokoju, nie wiedząc czego się spodziewać. Jej pan włącza światło, a tam... pościel wyklęta, ściany wyklęte, brudne gacie wyklęte, no k---a wszystko, nawet
Komentarz usunięty przez autora
Dla nich coś normalnego, czyli np. biało - czerwona pościel byłoby znieważeniem. Za
Z drugiej strony Mirko jak już się na coś zaweźmie to nie ma przebacz. Codziennie ktoś wrzuci coś nowego i to już jest męczące. Niech sobie seby noszą, ktoś z wyczuciem do interesów na tym zarobi i koniec. Moda się skończy jak każda inna, nie jesteśmy pierwszym i jedynym krajem w którym tego typu odzież powstaje.
Mnie tylko w-----a to wszystko, bo osobiście jestem patriotą i zawsze uważałem, że za słabo eksponujemy nasze barwy narodowe w przestrzeni publicznej. A tu jak wreszcie zaczęliśmy, to od razu w tak żenującym wydaniu i żaden inny sposób nie wchodzi w grę.
Wystarczy pojechać za granicę, niech będzie że do Londynu. Co parę metrów sklep z pamiątkami i gadżetami z brytyjską flagą, barwami itd. Ale tam
Zgadzam się zupełnie i jakbym mógł to bym dał 2 plusa. Mamy taką narodową umiejętność że jak zaczniemy coś promować to robimy to w takim stylu że za jakiś czas wszyscy mają tego dość i rzygają tym. Żołnierze wyklęci? Nawet tak wdzięczny i bohaterski temat został mi, jako patriocie obrzydzony
@Unifokalizacja: to jeszcze nic, takie łóżko można zasłać i iść do