Wpis z mikrobloga

Dobra mirki, miarka sie przebrała. Mam juz dosc tych januszy drogowych. Bede tych #!$%@?ów #!$%@?ł do niebieskich. Sytuacja z przed godziny, jade rondem zewnetrznym pasem, dojezdzam do zjazdu widze ze dzieciaki wchodza na pasy to ich przepuszczam, jak nagle janusz dryndziarz laduje sie z zewnetrznego pasa i na lewy pas ładuje sie i 10cm przed dzieciakami przelatuje. Kuźwaaa... Gonie tego #!$%@? zeby mu nawrzucac, staje obok niego na swiatłach otwieram okno a ten stary dryndziarz gada kuźwa przez telefon. Do tej pory mi cisnienie nie zeszlo.

Dajcie rade jaka kamere do auta kupic max 300zl

#pytanie #polskiedrogi #kamerasamochodowa #kamera #janusze #truestory
kisiel119 - Dobra mirki, miarka sie przebrała. Mam juz dosc tych januszy drogowych. B...

źródło: comment_nE8bADeUd5EYk4SaAwqYqAm78r2XAFqp.jpg

Pobierz
  • 28
  • Odpowiedz
Dobra mirki, miarka sie przebrała. Mam juz dosc tych januszy drogowych. Bede tych #!$%@?ów #!$%@?ł do niebieskich. Sytuacja z przed godziny, jade rondem zewnetrznym pasem, dojezdzam do zjazdu widze ze dzieciaki wchodza na pasy to ich przepuszczam, jak nagle janusz dryndziarz laduje sie z zewnetrznego pasa i na lewy pas ładuje sie i 10cm przed dzieciakami przelatuje. Kuźwaaa... Gonie tego #!$%@? zeby mu nawrzucac, staje obok niego na swiatłach otwieram okno a
  • Odpowiedz
@Afterglow: może być odebrane
@kisiel119: lepiej było spisać rejestrację #!$%@?, wyprzedzanie na przejściu dla pieszych to przyczyna większości śmierci na drogach miast. sam o mało bym tak nie zginął, tępić te #!$%@? co tak jeżdżą
  • Odpowiedz
@kisiel119: G1WH była bardzo popularna rok temu i jeśli nic się nie zmieniło to w dalszym ciągu jest to najlepsza kamera w tej cenie. Ale uwaga - G1WH jest ok, G1WHT już nie.

Xiaomi też coś tam ponoć wypuściło wartego uwagi, ale nie śledziłem dokładnie tematu.
  • Odpowiedz
Jeśli ten pan ze zdjęcia to ten z opisu to jest to największa #!$%@? wśród sałaciarzy. Ci co jeżdżą poza korpo w moim mniemaniu stoją na równi ze złodziejami.
  • Odpowiedz