Wpis z mikrobloga

Pytanie skierowane przede wszystkim do Mirków i Mirabelek spod tagu #mikrokoksy i #silownia
Mianowicie, jak wam się udaje wepchnąć w siebie 3,5 tys. kalorii i więcej? Od piątku jestem na diecie (żółtodziób here) i ta ilość jedzenia dosłownie mnie przytłacza. Np. na dzisiejsze śniadanie powinienem zjeść prawie 1,2 kg jedzenia. Oczywiście mi się to nie udało. Jak wy sobie z tym radzicie?
#dieta #sport #pytanie #kiciochpyta
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jajecznica z 4 jajek i 10 pieczarek, 5 kromek chleba gryczanego, 0.5 kg czereśni

@mankhoody: Wywal chleb i czereśnie, dodaj boczek i łyżkę smalcu, albo jeśli wolisz oleju kokosowego. Będzie pożywniej, zdrowiej i bardziej kalorycznie.
  • Odpowiedz
  • 0
@BodzioSzajs Chodzi mi o to, że nie dochodzę nawet do połowy takiego posiłku, a już jestem pełny. A w ciągu dnia czekają na mnie jeszcze 3 posiłki, które są również obfite (po ok. 0.6 kg jedzenia). I tu jest moje pytanie jak w siebie wcisnąć tyle jedzenia?
  • Odpowiedz
  • 0
@BodzioSzajs Startuję też z siłownią, więc nie powinno być z tym problemu. Po jakim czasie mogę się spodziewać, że taka ilość jedzenia nie będzie mnie przytłaczać? (chodzi mi o jakąś wartość średnią, bo domyślam się, że u każdego wygląda to inaczej)
  • Odpowiedz
  • 0
@mankhoody: To rozłóż soboe jedzenie na więcej posiłków. Ew. jeżeli nie możesz zjeść wyatarczającej ilości węgli to dołóż tłuszczy ( orzechy, tłuste mięsa i ryby itp. )
  • Odpowiedz