Wpis z mikrobloga

• 0
@AnonimoweMirkoWyznania drogi opie ginekolog endokrynolog, dwa w jednym najlepiej. Wojnami nic nie zdzialasz, skoro ja boli i najwidoczniej lubi swoje futerko. Zadzialaj sposobem, sam zapisz na wizyte, sam kup maszynke, pokaz ze sie interesujesz i Ci zalezy, bo jak widac zalezy. Krzykiem moim zdaniem nic nie zdzialasz, wymaganiami tez. Na mnie dziala jak niebieski stawia mnie przed faktem dokonanym. Jak sie wstydzi isc sama do lekarza to idz z nia, to
  • Odpowiedz
  • 0
@AnonimoweMirkoWyznania też jestem studentką i jak miałam problem z łydkami to odlozylam sobie pieniądze, bo bardzo źle sie z tym czułam. Teraz mogę golic się raz na 4-5 dni, a na zabiegu byłam tylko raz. Dlatego też wydaje mi się, że jak jest tak duży problem, jak u Twojej dziewczyny, to pieniądze powinny się znaleźć musowo.
W Twojej odpowiedzi na komentarze innych zwróciłam uwagę na to, że napisałeś, że kiedy Twoja
  • Odpowiedz
OP: @choochoomotherfucker @ktototaki23: pójdę z nią do tego lekarza, teraz mam przynajmniej pewność w czym leży problem
@KaWuSia89: jeśli znasz sposób jak się z Tobą skontaktować anonimowo to chętnie, ale z konta wykopowego niestety nie napiszę, użytkownicy tutaj mnie tylko utwierdzili w tym że niestety trzeba pilnować anonimowości, chyba że chce się skończyć jako internetowa gwiazda której wszystkie brudy wywleką
@bigielka: jak już pisałem wcześniej, fotki
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania naprawdę? 21 lat i nigdy nie była u ginekologa? Jeju, zmuś ja do tego, przecież to jest niewyobrażalne, żeby się nie badać. Niech się umówi w tygodniu na wizytę i jeśli chcesz napisz co i jak, trzymam kciuki. PS mam nadzieję że chociaż Ty byłeś na tyle mądry i zawsze przy stosunkach używałeś prezerwatyw :)
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania hm, no mojego maila tutaj nie podam. Zawsze możesz na moment założyć jakieś fake konto byle wymienić się kontaktem... Ogólnie to trzeba poruszyć kilka istotnych aspektów, aby kompleksowo pomóc, a nie mam zamiaru się wystawiać mirko na pożarcie:)
  • Odpowiedz