Wpis z mikrobloga

@devman: uprawiam inne dyscypliny, ale gwarantuję ci że daję z siebie wszystko w granicach możliwości. Ale rozumiem pewnie ledwie co jesteś po 20 albo i młodszy to młodzieńcza złość Cię rozpiera że walisz do mnie ad personum bo nie spodobał ci się mój komentarz w stosunku do kogoś innego.
  • Odpowiedz
Ponieważ to moja reprezentacja i atakując Kubę atakujesz mnie. EOT.

@devman: to też moja reprezentacja i mam prawo o nich pisać prawdę, gdzie tu był jakikolwiek atak - przecież to fakt że Bileciarz nie zawalił karnego!
  • Odpowiedz
@Nebayh: Nie ma się co śmiać, bo tam POWINIEN podyktowany karny! Cristiano niby na niego wpadł? Czy Wy w ogóle widzieliście tę sytuację?
  • Odpowiedz
@Pan_wons: ale jakie to ma znaczenie w kontekście euro, może mi jeszcze dowal że bordo którym byłem nie tak dawno? Wyrażam swoje zdanie i to chyba dobrze, a co mam fałszywie krzyczeć "brawo Polska!"?
  • Odpowiedz
@rbk17:

ale jakie to ma znaczenie w kontekście euro, może mi jeszcze dowal że bordo którym byłem nie tak dawno? Wyrażam swoje zdanie i to chyba dobrze, a co mam fałszywie krzyczeć "brawo Polska!"?

Takie, że jesteś przegrywem, oszustem i głąbem do potęgi i twoje zdanie się tu nie liczy. Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@rbk17:

ale jakie to ma znaczenie w kontekście euro, może mi jeszcze dowal że bordo którym byłem nie tak dawno? Wyrażam swoje zdanie i to chyba dobrze, a co mam fałszywie krzyczeć "brawo Polska!"?

Ano takie, że pokazując kim jesteś w jednym temacie człowiek ma prawo sądzić, że inteligencji brakuje tobie i w innych dziedzinach życia.
  • Odpowiedz