Wpis z mikrobloga

mireczki, macie jakiś dobry guide dotyczący banów, counterpicków map itd na draft/hl? grałem dawno temu w hotsa, potem klepałem od czasu do czasu w ai, ale teraz kumpel się wciągnął, mam z kim grać i pasuje się zabrać za to konkretnie :>
#hots
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Seif: mając pierwszego picka można się pokusić o zbanowanie czegokolwiek, wtedy przeciwnik na 99% banuje KT albo Li-ming, a op bierze to, czego nie zbanowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Seif: KT banujesz tylko jeżeli przeciwnik ma pierwszego picka. Li-ming nie jest aż tak dobra, na pewno nie warto jej banować na Infernal Shinres, przy walkach o objective jej skillshoty są blokowane przez miniony.
  • Odpowiedz
@fifithebest: Jeśli wasz first pick zagra Li-ming lub Kaelem i wybieracie pierwsi to ich nie banuj. Jeśli przeciwnik ich nie zbanował, a wybieracie drudzy, to jeśli dacie radę ich counterować(Anub'arak przed nerfem do tego był świetny) możecie ich nie banować by też mieć maga w drużynie. Sonya counteruje Illidana. Johanna i Lili counterują postacie pod autoatak, świetnie działają na Illidana i Tracer. Jeśli wrogowie mają Kaela to banujecie ETC. Warto
  • Odpowiedz