@Jestem_Tutaj: No, wierzcie sobie w te testy CD-Action, wierzcie. :) Zobaczymy jak karta wyjdzie, i będzie można ją zobaczyć w praktyce, a nie w gazetce która słynie z przekupstwa.
@matowoszary: jakie to ma znaczenie, skoro cena GTX970 w wypasionej wersji nie przekracza 1280zł? liczyłem na amd, ale nie zapowiada sie dobrze, a wycena robi swoje
@Jestem_Tutaj: @neo_vir: Tylko 970ka kosztowała 1700 na premierę. Porównujesz kartę nireferencyjną, która ma 2 lata (niepełne 4GB vramu i kończące się wsparcie - bo nvidia po prostu tak robi) z nową kartą referencyjną, która na dobrą sprawę nie ma jeszcze swoich sterowników, a vramu ma 8GB.
Ja rozumiem, że Ci którzy jada teraz na tych 970, których nie oddali po aferze vram nie mają sensu zmieniać tej karty na
BEKA Z AMD xD
Zobaczymy jak karta wyjdzie, i będzie można ją zobaczyć w praktyce, a nie w gazetce która słynie z przekupstwa.
Tylko 970ka kosztowała 1700 na premierę. Porównujesz kartę nireferencyjną, która ma 2 lata (niepełne 4GB vramu i kończące się wsparcie - bo nvidia po prostu tak robi) z nową kartą referencyjną, która na dobrą sprawę nie ma jeszcze swoich sterowników, a vramu ma 8GB.
Ja rozumiem, że Ci którzy jada teraz na tych 970, których nie oddali po aferze vram nie mają sensu zmieniać tej karty na