Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Maciek5000: nie zdziw się, jak wylecisz z roboty za to skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie. Manipulowałeś przy ważnych elementach naczepy bez przeszkoleń, uprawnień, zezwoleń, oraz wiedzy i zgody przełożonego! :-)
@totalski: ano nie do końca. W UK sprawdzanie oświetlenia zalicza się do tzw. daily check, które jest prawnie wymagane przed rozpoczęciem pracy każdego dnia. Musisz również codziennie podpisać formularz, że wykonałeś to czynności . Musisz to robić na młotkach minimum 15 minut przed rozpoczęciem jazdy.
@Maciek5000: niemożliwe! Całkiem jak w zupełnie normalnym kraju! :) Chociaż co ja mogę o tym wiedzieć jak obecnie OC, czyli Obsługę Codzienną zaczynam 20-15 minut przed 7 nikt mi za to nie płaci. A jeszcze co do żarówek - jak cwaniak nie musi, to nie wymieni. Może jutro jakiś frajer to zrobi za niego. Typowe jak sprzęt jest wspólny, czyli niczyj.
Czy mówiłem już kiedyś, że angielscy kierowcy to lenie i niechluje?

@Maciek5000: Na pewnym forum ktoś wrzucił zdjęcie samochodu z Anglii w którym ktoś połączył zasilanie obu żarówek świateł mijania, bo na jednym spalił się bezpiecznik. Teraz jak spali się bezpiecznik to oba światła zgasną jednocześnie.