Wpis z mikrobloga

@chuckmls: dziwne to jest. U mnie jest typek, który ubrany nie wygląda na dzika(ok 185-190cm i z 85-90kg) i rekord w siadzie 315. Oczywiście po tym trafił do szpitala na obserwacje bo go odcieło. I wołam @berti żeby sie dowiedzieć czy tak silny człowiek może tak normalnie wyglądać(nie zawodnik jak pan Olech)
  • Odpowiedz
@chuckmls: nie pije do Ciebie :) takie ciężary kojarzą mi się hmmm, z "miśkami" lub dożylonymi kulturystami jak Małecki. Śmiesznie to wyglada jak właśnie tacy osobnicy stoją obok i zbierają szczęki z ziemi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@zaq-zaq-9081: ale ja taki misiek byłem wtedy :) Nie taki co się turla, ale jednak ulaniec. Znam mniejszych (to akurat ułatwia) i te 2 dychy lżejszych którzy siadają więcej. Ale na b-----h już konkretnych lecą typy.
  • Odpowiedz
@zaq-zaq-9081: zerkając do #bertitrenuje zobaczysz jak wyglądam. przy podobnej wadze rok temu siadałem 200kg

poniżej Andrei Rybakou siadający 225, kategoria wagowa 85kg.

Siła to umiejętność mózgu to angażowania jednostek motorycznych. Nie musisz być duża żeby dużo siadać
b.....i - @zaq-zaq-9081: zerkając do #bertitrenuje zobaczysz jak wyglądam. przy podob...
  • Odpowiedz
@berti: 225 a 315. Po drugie ciekawy jest temat granicy jaką można świadomie przesuwać, ten ziomek z 4 lata temu po maksach wylądował z zapaleniem opon mózgowych. Ciekawe jest to jak można zmuszać swój organizm
  • Odpowiedz